Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,024
hiç düşünme hepsiburada indirimni başka bi üründe kullanamicaksanŞu klavye şuan bana 600 TL ye geliyor alsam mı
hiç düşünme hepsiburada indirimni başka bi üründe kullanamicaksanŞu klavye şuan bana 600 TL ye geliyor alsam mı
Kardesin link icin tesekkurlerde bende aldimda ne ise yariyor bu tam olarak 3 klavye olduhttps://www.hepsiburada.com/asus-ro...sd-tuslar-p-HBCV00000EXHCA?magaza=Hepsiburada
Akakçe'de en yakın 2650'ye var. Satıcı hepsiburada
Bilek desteği olanı 1799 TL civarına gördük sanırım. Bilek desteği olmayanıda 1300 TL civarına görmüştük. NX Switch'in.tkl ya da 60 olsa kredi kartını monitöre geciricem*******
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne diyosun ibrahim abi alır bilek desteginde yatarım la
Direk al kullanmazsan satarsın.Şu klavye şuan bana 600 TL ye geliyor alsam mı
Bidaha görmeyiz demi tklleri o fiyataBilek desteği olanı 1799 TL civarına gördük sanırım. Bilek desteği olmayanıda 1300 TL civarına görmüştük. NX Switch'in.
Direk al kullanmazsan satarsın.
Bilek desteği olması lazımScope ve Scope Deluxe arasındaki fark nedir
Belli olmaz TKL 1799 TL aradaki farka bence verilmez her türlü bu şuan alınır.Bidaha görmeyiz demi tklleri o fiyata
Kesin satılır mi bu kadar parayı klavyeye vermwk koyar üstüne 200 300 koysam yeter kyk harcını yatırım bi miktarBilek desteği olması lazım
Belli olmaz TKL 1799 TL aradaki farka bence verilmez her türlü bu şuan alınır.
red switch evetRed switchmiş sanırım önceki sayfada blue mu demiştim cevap gelmedi
Klavye satmak zor iş çok ucuza alırsan piyasadan aşağı vermen lazım ve kapalı kutu olması lazım. Hassan insan çok var satması uzun sürer ama satılır.Kesin satılır mi bu kadar parayı klavyeye vermwk koyar üstüne 200 300 koysam yeter kyk harcını yatırım bi miktar
aldınız mı hocamBilek desteği olması lazım
Belli olmaz TKL 1799 TL aradaki farka bence verilmez her türlü bu şuan alınır.
Yok bende klavyeye ihtiyacım yok. Satılacak ürünlerim var zaten.aldınız mı hocam