❌İndirim Bitti! Asus ROG Strix Scope Deluxe 1.277,76

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
@Abdullah Hacıgül yok arkadaşlar bu indirimde yalanmış bir kere da yalanı gördük hepsiburada çalışanlarına afiyet olsun
İndirim kac dk sürdü almak için 15 kez düşündüm boş yapmışsın erken gorsen alırdın bekledim birde almak için ona rağmen aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(!)

Harbi aldı mı acaba

Hayırlı olsun artık alanlara
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...uxe-mekanik-klavye-nx-switch-1063762405/detay
İlana bile koydum yani o biçim nxjxjxbx

Ekler

• Screenshot_20221121-011215.png
    Screenshot_20221121-011215.png
    130.7 KB · Hit: 67
İndirim kac dk sürdü almak için 15 kez düşündüm boş yapmışsın erken gorsen alırdın bekledim birde almak için ona rağmen aldım

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...uxe-mekanik-klavye-nx-switch-1063762405/detay
İlana bile koydum yani o biçim nxjxjxbx
2500 TL?
2650 TL'ye burada satılıyor

2500 TL?
2650 TL'ye burada satılıyor
Öylesine attım satılsın diye koysam 1800 e 2k ya koyardım kullanmak için aldım zaten gamepower overlord var rahatsız elimi ağrıtıyor diye aldım tek kalan kablosuz mouse kulaklık tabi onları takmak içinde siastem jdjddns

Çok dedin be kral tekrar düşer 1 ay sonra

Aynısı başıma geldi bayadır bakıyordum kaçırdık
Ben pişman olursam veririm 1800 e alırsan

Telefona şarja takıp sessize alan aklıma
2-3 defadır ya vizeye çalışırken ya da tv izlerken bu indirimleri kaçıyorum ama bir yandan da üzülmüyorum bu güzel indirimleri yararlanacak param yok,belki sepete ekleyip başka bir günde alabilirdim neyse birdahaki indirimleri bakacağım

Telefona şarja takıp sessize alan aklıma
2-3 defadır ya vizeye çalışırken ya da tv izlerken bu indirimleri kaçıyorum ama bir yandan da üzülmüyorum bu güzel indirimleri yararlanacak param yok,belki sepete ekleyip başka bir günde alabilirdim neyse birdahaki indirimleri bakacağım
tekrar satısta

Geri