🔥Casper 200Hz Monitör 2799TL🔥

Alperen71

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
802
hocam
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms 300NIT (HDMI+Display) Curved Freesync + G-Sync FHD LED Monitör

Pek kullanıcı yorumu yok, casperin sitesinde 3000 e kapışılmıştı. Fiyat uygun geldi, kullanıcı arkadaşlar yorum yaparsa bize de fikir olur
bunun ayaklari nasi taşiyo la kendine hayrı yok gibi duruyo :D

arkadaslar monitörü bizzat kullandım oyun oynadım gayet güzel bi monitör manyak değilseniz ufak tefek ghostinge falan takılmazsınız va panel olur bunlar. renklerde de oled performansı beklemeyin. bende va kullanıyorum renkler gayet güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VA panel alınmaz birde casper abi sıkıntılı
neyi sıkıntılı söylesene

arkadaslar monitörü bizzat kullandım oyun oynadım gayet güzel bi monitör manyak değilseniz ufak tefek ghostinge falan takılmazsınız va panel olur bunlar. renklerde de oled performansı beklemeyin. bende va kullanıyorum renkler gayet güzel.

neyi sıkıntılı söylesene
Fotoğraf ararmisiniz dostum

kendi monitörüm değil. başkasında kısa süreli bi kullanma deneyimim oldu.

bu fiyata varmı ips abi ne gömdünüz va paneli ya
Ben bu paraya IPS mi var dedim :D 2 dakikada hikaye yazdın Al kullan madem o kadar kötü değil VA panel

bunu alacağına hiç alma daha iyi dedim

Ben bu paraya IPS mi var dedim :D 2 dakikada hikaye yazdın Al kullan madem o kadar kötü değil VA panel

bunu alacağına hiç alma daha iyi dedim
abartma hocam allah aşkına gayet güzel monitör görüntüsü gayet iyi. bana göre tek sıkıntısı çok hafif malzeme kalitesi biraz tartışılır o kadar. ama va panel facia falan saçma sapan şeyler söylemeye gerek yok. görüntüsü güzel 200hz akıyo oyun performansı güzel. ipsten va ya geçmiş biri olarak söylüyorum bunları.

abartma hocam allah aşkına gayet güzel monitör görüntüsü gayet iyi. bana göre tek sıkıntısı çok hafif malzeme kalitesi biraz tartışılır o kadar. ama va panel facia falan saçma sapan şeyler söylemeye gerek yok. görüntüsü güzel 200hz akıyo oyun performansı güzel. ipsten va ya geçmiş biri olarak söylüyorum bunları.
renk körü olabilirsin o zaman

renk körü olabilirsin o zaman
Bu kadar ofansif olmana gerek yok, ips paneli babanız bulmuş gibi davranıyorsunuz. Çok kaliteli VA paneller var. Bizzat bu monitörü kullandıysanız yorum yapın biz de faydalanalım, farazi konuşacaksanız hiç yormayın kendinizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,476
Üyeler
184,462
Son üye
MaqrX
Geri