🔥İndirim ASUS ROG STRIX COPE DELUXE KLAVYE 1995TL

Sarı sitede 2500e koyan angut ne kadar ***** insan o fiyata satabilcegini düşünüyor
Hayırdır ben koydum zoruna mı gitti ucuza alamayınca?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarı sitede 2500e koyan angut ne kadar ***** insan o fiyata satabilcegini düşünüyor

Hayırdır ben koydum zoruna mı gitti ucuza alamayınca?
Gördüğünde gibi ucuzdan aldım şuan 2000 TL'ye satılırken kimse sizden 2500 almaz buna kafanın basmaması baya komik

Ekler

• Screenshot_20221122-115930_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20221122-115930_Hepsiburada.jpg
    224.2 KB · Hit: 123
Gördüğünde gibi ucuzdan aldım şuan 2000 TL'ye satılırken kimse sizden 2500 almaz buna kafanın basmaması baya komik
Hahahahh zort çoluk çocuk forumda dolaşıyor üzücü sence satma gibi derdim varmı benim kullanmak için aldım satmak için olsa 1800 e veya 1700 e atarım üstüne az bişey koyar keyfime bakarım evdeki bileğimi yoruyor diye aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu üslupla seni döverler haa diyeyim dicemde sanalda sallamak kolay reelde zor tabi sende haklısın abisi hadi dersini Çalış sen tatilin bitti dün

Hahahahh zort çoluk çocuk forumda dolaşıyor üzücü sence satma gibi derdim varmı benim kullanmak için aldım satmak için olsa 1800 e veya 1700 e atarım üstüne az bişey koyar keyfime bakarım evdeki bileğimi yoruyor diye aldım
Zort layınca nasılda lafını değiştirdin ama yaşına veriyorum abisi sen sütünü içip klavyenle oynamaya devam et

Geri