🔥İndirim ASUS ROG STRIX COPE DELUXE KLAVYE 1995TL

Hemen raporlamissiniz o fiyata satanlarin zoruna gitmiş 🤣
azcık üsluplu konuş dostum ayrıca bir şeyi alıp satmak normal değil mi zaten 3k ya 0 ı varsa mağazada ne farkeder adam isterse 3.5 a koyar satılmayacağını bilse bile adam yine piyasanın altında koyuyo bizim gibi böyle forumları takip edip bir şey alan sayısı belli bunu yaptığım için söylemiyorum ayrıca alamadığım için üzüldüm ben

Ekler

• Screenshot_20221122-120952_Chrome.jpg
    Screenshot_20221122-120952_Chrome.jpg
    613.9 KB · Hit: 83
Faiş fiyata koymaya karşıyımda şu üslupla ne dersen de haksızsın.

azcık üsluplu konuş dostum ayrıca bir şeyi alıp satmak normal değil mi zaten 3k ya 0 ı varsa mağazada ne farkeder adam isterse 3.5 a koyar satılmayacağını bilse bile adam yine piyasanın altında koyuyo bizim gibi böyle forumları takip edip bir şey alan sayısı belli bunu yaptığım için söylemiyorum ayrıca alamadığım için üzüldüm ben
Dostum sana şöyle soylim ürün piyasası 2700 tl olsa adamda 2700 den satsa tamam ama ürün şuan 1995 tl ye satılıyor bunu demek istiyorum yani alıcı hepsiburadan 1995 tl ye alması varken neden 2500 tl ye alsın değil mi ? Bende al sat yapıyorum bu işleri mantığı var

Uygunsuz davranış
Sen kendi mesajları okudunmu ki modlara laf ediyorsun
IQ'n ayakkabı numarandan daha mı düşük? Attığım postu ben yazıyorum zaten bana niye gönderiyorsun? Git modlara rapot et.Bu forumun en çok ban yiyeni benimdir.Sorun ben banlanıyorken senin hala düşük zeka örneği göstermen benim yazdıklarım değil.

Dostum sana şöyle soylim ürün piyasası 2700 TL olsa adamda 2700 den satsa tamam ama ürün şuan 1995 TL ye satılıyor bunu demek istiyorum yani alıcı hepsiburadan 1995 TL ye alması varken neden 2500 TL ye alsın değil mi ? Bende al sat yapıyorum bu işleri mantığı var
Senin kafa. Basmıyor hacı ha dün 2650 tl idi şimdi 2k ben hergun fiyat yükseltip fiyat mı azaltayim hem istediğim fiyata koyarım zaten satma derdim yok yukarda arkadaşa dedim zaten sevmezsem sana 1600 e veririm diye çok zorlama kendini yazık edersin kendine

Senin kafa. Basmıyor hacı ha dün 2650 TL idi şimdi 2k ben hergun fiyat yükseltip fiyat mı azaltayim hem istediğim fiyata koyarım zaten satma derdim yok yukarda arkadaşa dedim zaten sevmezsem sana 1600 e veririm diye çok zorlama kendini yazık edersin kendine
Düşünmesini bekleme şunun zor durumda bırakıyorsun yapamıyor.Bırak Abdullah'ın her postunun altına abi abi abi yazmaya devam etsin.

Senin kafa. Basmıyor hacı ha dün 2650 TL idi şimdi 2k ben hergun fiyat yükseltip fiyat mı azaltayim hem istediğim fiyata koyarım zaten satma derdim yok yukarda arkadaşa dedim zaten sevmezsem sana 1600 e veririm diye çok zorlama kendini yazık edersin kendine
Tamam hacı böyle konuşabilirsin çok güzel anlaşırız , yaşın küçük diye hakaret etmeye gerek yok

Tamam hacı böyle konuşabilirsin çok güzel anlaşırız , yaşın küçük diye hakaret etmeye gerek yok
21 yaşındayım valla boş adamın tekisin uğraşmaya gerek yok senle engel bastım geçtim hadi güle güle 👋

Düşünmesini bekleme şunun zor durumda bırakıyorsun yapamıyor.Bırak Abdullah'ın her postunun altına abi abi abi yazmaya devam etsin.
Sen nasıl bir varlıksın yaw 30 yaşındaki adam Devremmi diyim senle muhattap olmuyorum yakında ban yersin bu kafayla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21 yaşındayım valla boş adamın tekisin uğraşmaya gerek yok senle engel bastım geçtim hadi güle güle 👋
Kişiliğini belli ettin daha konuşmana gerek yok

Dostum sana şöyle soylim ürün piyasası 2700 TL olsa adamda 2700 den satsa tamam ama ürün şuan 1995 TL ye satılıyor bunu demek istiyorum yani alıcı hepsiburadan 1995 TL ye alması varken neden 2500 TL ye alsın değil mi ? Bende al sat yapıyorum bu işleri mantığı var
tamam da kanka sen neye yakınıyon ben anlamadım işte :D 2. eli 0 ından daha pahalıya ram satıyolar kim neden sorgulasın alan alır parasını çöpe atan atar bilgisi olmayan direk alim ugrasmıyım diyeni var gerek yok yani 2700 se 0 ı adam 2400 e koyar 2 ye koyar farketmez alınır yine 0 sonuc olarak he 1400 TL'ye düstü mü düstü ben simdi almak istemiyorum bu sebepten dolayı

ALooo Engelle butonu var sidik yarıştırmayın :)

Son düzenleme:
tamam da kanka sen neye yakınıyon ben anlamadım işte :D 2. eli 0 ından daha pahalıya ram satıyolar kim neden sorgulasın alan alır parasını çöpe atan atar bilgisi olmayan direk alim ugrasmıyım diyeni var gerek yok yani 2700 se 0 ı adam 2400 e koyar 2 ye koyar farketmez alınır yine 0 sonuc olarak he 1400 TL'ye düstü mü düstü ben simdi almak istemiyorum bu sebepten dolayı
Doğru söylüyorsun reis bir an sinirlendim beni ilgilendirmiyor kaçtan koymaları ben ürünü ucuzdan aldım zaten ama niye yüksek fiyattan satıyorsunuz diyince adamın zoruna gitti :)

Geri