🔥İndirim ASUS ROG STRIX COPE DELUXE KLAVYE 1995TL

Yok hocam bulamıyorum bende alıcaktımda galiba wasted oldu
2 saatte bitmessi imkansız nereye kayboldu acaba.
Hocam klavye takibe aldım uygulamadan indirim olduğu zaman bildirim atması lazım atmadı bi yanlışınız olabilir mi?

Hocam klavye takibe aldım uygulamadan indirim olduğu zaman bildirim atması lazım atmadı bi yanlışınız olabilir mi?
Hocam belki başka bi satıcı dır bilemiyorum yanlışımda olabilir. Kusura bakmayın.

Bu arada haklısınız. İnsanlar şuan nerden daha çok para kırarım derdinde oldukları için senin buna ses çıkarman bazılarına batmış olabilir sonuçta adamın kârına müdahele ediyorsun.
Demek istediğim..
Bizim ülkemizde bi haksızlağa ses çıkardığımız zmn ilk önce o haksızlığa göz yuman insan saldırıyor keşke serbest piyasa olmasa .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Serbest piyasada bana batıyor .d
Bu arada klavye 1400 TL akakçede 2 saat önce gördüm....
bilek destekli olan hocam dimi eminsiniz

Bu arada haklısınız. İnsanlar şuan nerden daha çok para kırarım derdinde oldukları için senin buna ses çıkarman bazılarına batmış olabilir sonuçta adamın kârına müdahele ediyorsun.
Demek istediğim..
Bizim ülkemizde bi haksızlağa ses çıkardığımız zmn ilk önce o haksızlığa göz yuman insan saldırıyor keşke serbest piyasa olmasa .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Serbest piyasada bana batıyor .d
Bu arada klavye 1400 TL akakçede 2 saat önce gördüm.... başka markaymış özür.....
Katılıyorum, bazı arkadaşlar da ihtiyacı olanlar alsın diye yapılan stoklu hazır sistemleri ihtiyaçları olmadığı halde alıp bir süre sonra üzerine kâr koyup satmaya çalışıyorlar tepki alınca da ticaret yapıyormuş arkadaş sanki borsa ile uğraşıyor, bize bizim kadar zarar veren yok zaten.

Geri