🔥İndirim ASUS ROG STRIX COPE DELUXE KLAVYE 1995TL

Sen nasıl bir varlıksın yaw 30 yaşındaki adam Devremmi diyim senle muhattap olmuyorum yakında ban yersin bu kafayla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kişiliğini belli ettin daha konuşmana gerek yok
30 yaşında dediğin adamdan 1 yaş büyüğüm ama hayatımın hiç bir anında senin gibi zavallı olmadım.Yalakalıktan,boş muhalefetten başka bir şeyin yok ergen.Forumda benim postlarımı arattığın gibi kendi postlarını da arat bir bak bakalım ne kadar cahilsin olduğun dışarıdan nasıl görünüyor :D

1500 e bursa içi alınır kapalı kutuysa direk cash arabayla gelir kapından alırım

Doğru söylüyorsun reis bir an sinirlendim beni ilgilendirmiyor kaçtan koymaları ben ürünü ucuzdan aldım zaten ama niye yüksek fiyattan satıyorsunuz diyince adamın zoruna gitti :)
Bu arada haklısınız. İnsanlar şuan nerden daha çok para kırarım derdinde oldukları için senin buna ses çıkarman bazılarına batmış olabilir sonuçta adamın kârına müdahele ediyorsun.
Demek istediğim..
Bizim ülkemizde bi haksızlağa ses çıkardığımız zmn ilk önce o haksızlığa göz yuman insan saldırıyor keşke serbest piyasa olmasa .d

Serbest piyasada bana batıyor .d
Bu arada klavye 1400 tl akakçede 2 saat önce gördüm.... başka markaymış özür.....

Son düzenleme:
Bu arada haklısınız. İnsanlar şuan nerden daha çok para kırarım derdinde oldukları için senin buna ses çıkarman bazılarına batmış olabilir sonuçta adamın kârına müdahele ediyorsun.
Demek istediğim..
Bizim ülkemizde bi haksızlağa ses çıkardığımız zmn ilk önce o haksızlığa göz yuman insan saldırıyor keşke serbest piyasa olmasa .d

Serbest piyasada bana batıyor .d
Bu arada klavye 1400 TL akakçede 2 saat önce gördüm....
Hocam link var mı?

Geri