Eren_Y
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 265
kanka yazıyı düzenle aman ban yemeALooo Engelle butonu var sikik yarıştırmayın![]()
kanka yazıyı düzenle aman ban yemeALooo Engelle butonu var sikik yarıştırmayın![]()
30 yaşında dediğin adamdan 1 yaş büyüğüm ama hayatımın hiç bir anında senin gibi zavallı olmadım.Yalakalıktan,boş muhalefetten başka bir şeyin yok ergen.Forumda benim postlarımı arattığın gibi kendi postlarını da arat bir bak bakalım ne kadar cahilsin olduğun dışarıdan nasıl görünüyorSen nasıl bir varlıksın yaw 30 yaşındaki adam Devremmi diyim senle muhattap olmuyorum yakında ban yersin bu kafayla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kişiliğini belli ettin daha konuşmana gerek yok
hayda yazdığım değil içinden geçen vurmuşkanka yazıyı düzenle aman ban yeme![]()
kardeşim bu lüx zevk 1500 e terk edilir mi yawSevabina 1500e verinde alalım![]()
Numaramı atayım özelden olmadı dönersin hocamSevmezsem 1600 e senin gelsin bir tadına bakayım suanlik lazım değil zaten bana alayım kenarda dursun diye almıştım
Fırsattan istifadeHocam dur ortalık karışık zaten![]()
1500 e hemenBeyler 1800 bırakırım alana
Az oldu kara cumaya özel bu fiyatNumaramı atayım özelden olmadı dönersin hocam
Fırsattan istifade
1500 e hemen![]()
Bu arada haklısınız. İnsanlar şuan nerden daha çok para kırarım derdinde oldukları için senin buna ses çıkarman bazılarına batmış olabilir sonuçta adamın kârına müdahele ediyorsun.Doğru söylüyorsun reis bir an sinirlendim beni ilgilendirmiyor kaçtan koymaları ben ürünü ucuzdan aldım zaten ama niye yüksek fiyattan satıyorsunuz diyince adamın zoruna gitti![]()
Hocam link var mı?Bu arada haklısınız. İnsanlar şuan nerden daha çok para kırarım derdinde oldukları için senin buna ses çıkarman bazılarına batmış olabilir sonuçta adamın kârına müdahele ediyorsun.
Demek istediğim..
Bizim ülkemizde bi haksızlağa ses çıkardığımız zmn ilk önce o haksızlığa göz yuman insan saldırıyor keşke serbest piyasa olmasa .d
Serbest piyasada bana batıyor .d
Bu arada klavye 1400 TL akakçede 2 saat önce gördüm....
Yok hocam bulamıyorum bende alıcaktımda galiba wasted olduHocam link var mı?