🔥İndirim Corsair Psu - Cp-9020227-eu Cx750f Rgb White 750w(1500 Tl)

Dostum ben ne anlatmışım sen ne anlamışsın bomboş klavye tuşlarına abanmak yerine bir daha oku yazdığım şeyleri. Her gold sertifikanın aynı şeyi ifade etmediğini yazımda belirttim zaten senin kafanda kurduğun fikirde olsaydım tier list atmazdım 😁 Cevap vermeden önce 2 kez oku . Bronze gold sertifikası enerji verimliliğine göre veriliyor merak etme ben de çok iyi biliyorum 🤣 çektiği enerjinin kaçını kullanıp kaçını ısıya çevirdiği önemli olan mesele.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi ya öyle mi demişim ben 🤣🤣🤣
Doğum günün kutlu olsun

Dostum ben ne anlatmışım sen ne anlamışsın bomboş klavye tuşlarına abanmak yerine bir daha oku yazdığım şeyleri. Her gold sertifikanın aynı şeyi ifade etmediğini yazımda belirttim zaten senin kafanda kurduğun fikirde olsaydım tier list atmazdım 😁 Cevap vermeden önce 2 kez oku . Bronze gold sertifikası enerji verimliliğine göre veriliyor merak etme ben de çok iyi biliyorum 🤣 çektiği enerjinin kaçını kullanıp kaçını ısıya çevirdiği önemli olan mesele.

Hadi ya öyle mi demişim ben 🤣🤣🤣
Senin o çok takıldığın bronz sertifika olayı bu psu için çokta geçerli değil. Dünya kadar inceleme videosu var. Rahatlıkla Gold sertifakası alabilecek veriler de çıkıyor zaten. Ama adamlar bronz almış. Psu kalitesini sen direk bronz-gold diyerek daldın. Araştırıp konuşabilirsiniz. Örnek bir video.

Kabloları ne renk hocam?
Beyaz

2022 Senesinde bronz sertifikalı bir psu almak için çok zengin olmak lazım hocam bence. Birsürü markanın kampanyalı gold ürünü 200-300 TL farkla satılıyor. Çoğu kasada da fanlar aşağı baktığı için rgb sinin ekstrem bir faydası da olacağını sanmam gereksiz ısı kaynağı sadece.
aynen zengin olmak lazım ne kadar akıllısın ya

siyah kasada böyle duruyor kabloları
benim psu da cızzzlama sorunu da var alanlara umarım böyle ürün gelmez de gelse de amazon satıcısı

Ekler

• 1.jpeg
    1.jpeg
    339.1 KB · Hit: 47
aynen zengin olmak lazım ne kadar akıllısın ya

siyah kasada böyle duruyor kabloları
benim psu da cızzzlama sorunu da var alanlara umarım böyle ürün gelmez de gelse de amazon satıcısı
Elektrik ücreti bu kadar fazlayken tabii ki de zengin olmak lazım ironiyi anlayamamışsın sadece :)

Elektrik ücreti bu kadar fazlayken tabii ki de zengin olmak lazım ironiyi anlayamamışsın sadece :)
1 yılda 100 tl ile zengin olunmuyor
ne kadar güzel ironi ya yaktığı ekstra elektirik senin gözünde 1k felan mı acaba az mantık akıl yürütsen keşke

1 yılda 100 TL ile zengin olunmuyor
genelde psu lar 1 sene kullanılıp rafa kaldırılmıyor :) bu ürünün garantisi bile 5 sene . Bir önceki psu mu 8 sene kullanmıştım neden 300 tl mi çöpe atayım almışken iyisinden almak varken. Aldığım psu da 10 sene garantiliydi ve benim bilgisayarım için 100 tl den fazla fark ediyor.

genelde psu lar 1 sene kullanılıp rafa kaldırılmıyor :) bu ürünün garantisi bile 5 sene . Bir önceki psu mu 8 sene kullanmıştım neden 300 TL mi çöpe atayım almışken iyisinden almak varken. Aldığım psu da 10 sene garantiliydi ve benim bilgisayarım için 100 TL den fazla fark ediyor.
almışken en üstü ney 3.4 k lık neden almıyorsun
10 yıl kullanırsın 4k kazanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,061
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri