10.Sınıfta Proje Ödevi Olarak Ne Seçilmeli?

Yasin Çınar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
525
Arkadaşlar merhaba. Yarın 2.dönem için proje ödevleri seçilecek. Sözel derslerin hepsi iyi geldi. Sayısal seçmeyi düşünüyorum. Matematik biyoloji fizik derslerim fena değil, her türlü geçerim. Kimya hocası sınavlarda biraz zorluyor ama 1.sınavda kimyadanda yüksek not aldım. Sizce ne seçmeliyim?

proje ödevi mi soruyorsun yoksa hangi alanı seçeceğiniz mi? :D

Arkadaşlar merhaba. Yarın 2.dönem için proje ödevleri seçilecek. Sözel derslerin hepsi iyi geldi. Sayısal seçmeyi düşünüyorum. Matematik biyoloji fizik derslerim fena değil, her türlü geçerim. Kimya hocası sınavlarda biraz zorluyor ama 1.sınavda kimyadanda yüksek not aldım. Sizce ne seçmeliyim?
Hocalarına sorabilirsin ödev mi vericekler test kitabı mı çözdürtecekler? Test çözdürtürlerse matematiği seçebilirsin ya da kimyayı.

Düşük olan dersin hangisiyse onu seç. Düzgün bir proje ödevi yap yüksek not al. Ortalaman yükselsin.

kanka fizik mat yada edebiyat

Ben hep iyi olduğum dersten alırım. Çünkü proje ödevine uğraşmak istemem.

proje ödevi mi soruyorsun yoksa hangi alanı seçeceğiniz mi? :D
hangi dersi seçmeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka fizik mat yada edebiyat
edebiyat zorlar mı? Sınavları hoca biraz uzun soruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben hep iyi olduğum dersten alırım. Çünkü proje ödevine uğraşmak istemem.
benimde tüm dersler iyi öyle mi yapsam diye düşünüyorum

şiir kol gibi aga. birde hocadan hocaya değişir. ben sana en çok konu olan dersleri söyledim. kimya fıs bişey yok onda
geçen sene edebiyattan proje aldım hocanın istediği gibi yaptığım halde hoca beğenmedi ama yine de 100 verdi (hocaya 4 kere kontrol ettirdiğim halde her kontrol ettirdiğimde çok iyi olmuş vs. diyordu). O yüzden biraz almaktan çekiniyorum bir de çok maliyetli şeyler istiyor.

Fizik veya matematik al

ben ingilizce mat ve edebiyat seçtim hocam

geçen sene edebiyattan proje aldım hocanın istediği gibi yaptığım halde hoca beğenmedi ama yine de 100 verdi (hocaya 4 kere kontrol ettirdiğim halde her kontrol ettirdiğimde çok iyi olmuş vs. diyordu). O yüzden biraz almaktan çekiniyorum bir de çok maliyetli şeyler istiyor.
ya hocam tavsiye istedin verdik ben senin hocalarını bilmiyorum ki.. eğer edebiyatım iyi ezber yapıyorum diyosan fizik felan al

İngilizceniz de iyiyse ingilizce seçin hocam çok uğraştıracağını düşünmüyorum, daha önce ingilizceden alanlara da sorun. Onun dışında ben kolay hangisiyse onu seçerdim, dersleriniz kötü değilmiş sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,217
Üyeler
195,566
Son üye
OblomovTR
Geri