GoldAquaGG
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Hocam adres bilgilerinizi önceden girin sonra o aşamada vakit kaybetmeyin aman diyim.Evet hocam ya şahsen benim satın alma oranım %25
Hocam adres bilgilerinizi önceden girin sonra o aşamada vakit kaybetmeyin aman diyim.Evet hocam ya şahsen benim satın alma oranım %25
Mesh kasa olsun bileşenler iyi olsun 17 de olsa alacağım ya5600-3060ti bir kaç gün önce 17.000'e satıldı zaten. 16.500 avantajlı bir fiyat değil bence.
Rosita sende siteden umudu kesmişsin artık şubeye giderim diyorsun hepçıksa ne olacak 1 saat sonra link verecek ve fiyat iyiyse site çökecek 1 saat sitenin başında bekle ki alasın valla hiç uğraşamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şubeye gelirse gider alırım öbür türlü sitenin başında 3 saat bekleyemem
Sanırım girdim hocam şu an tek sıkıntı taksit yapacak olmamHocam adres bilgilerinizi önceden girin sonra o aşamada vakit kaybetmeyin aman diyim.
GT301 olsun 20k da verirsiniz hocamMesh kasa olsun bileşenler iyi olsun 17 de olsa alacağım ya![]()
GT301 çok dar bir kasa dıştan güzel duruyor ama daracıkSanırım girdim hocam şu an tek sıkıntı taksit yapacak olmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GT301 olsun 20k da verirsiniz hocam![]()
mis gibi takılıyoruz şubede adamlar geçen çay ikram ettiler burada klavye ya da telefon başında f5 yapacağıma gider şubede çayımı içer sıramı beklerim yanlış mıyımRosita sende siteden umudu kesmişsin artık şubeye giderim diyorsun hep![]()
Al-satçılara premium hizmet veriyorlar demek ben daha satın almam ağamis gibi takılıyoruz şubede adamlar geçen çay ikram ettiler burada klavye ya da telefon başında f5 yapacağıma gider şubede çayımı içer sıramı beklerim yanlış mıyım
yaptığınız tahminler iyi ama intel işlemci amd ekran kartı olurMerhaba, VOK bugün yeni sistem çıkartacak tahminleriniz ne yönde?
( Benim tahminim 16,500 3060ti, 5600 inşallah)
Donanım arşivi Namı değer yürüyen asalet cihanı mukaddes Abdullah abi 12400fli bir sistem inceleyecek bu sistem 16-17k bandında olur mu acaba? (3060ti, 12400f 17k fena olurdu ya)
@Goatseb
ne için kullanacaksın hocam? oyun mu render mı?Öyle olursa çok üzülürüm valla ya tek bel bağladığım kişi vok şu anda