Eski harddisk windows silme

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Dostlar ilk önce durumu şöyle açıklayayım;

Benim eski bilgisayarımdan 2 ye bölümnüş 200gblık win 7 içeren bir harddiskim var ve yeni bir tane daha harddisk aldım(320gb)

Şimdi ben yeni sistem topladım sadwce ekran kartım kargoda onu bekliyorum planım şu şekilde win 7 olan harddiskle pc yi açıp win 10 kurmak için uefi vb. Şeyleri yapıp flasha atıcam ardından aldığım yeni harddiske win 10 kuracam

Sonra eski harddiskimde ki D kısmında ki fotoları silmeden win 7 yi silip 2ye bölünmüş kısmı tek parça yapmak istiyorum

Lütfen Yardımcı Olun

Anlamışsın herşeyi.

Nasıl yapıcam ama işte
Win 7 ile sistem açılmayabilir.
Eğer açılırsa normal bir şekilde UEFI Win 10 flash hazırlayın. Kurulum ekranında eski HDD'in C isimli bölümü Win 7'nin yüklü olduğu kısım sadece onu biçimlendirin dilerseniz yeter. Sonrası normal kurulum diğer bölüme dokunmayın.

Eski win 7 kurulu bölümü silin sonra diğer fotoğraflar olan bölümü genişlet diyin

Win 7 ile sistem açılmayabilir.
Eğer açılırsa normal bir şekilde UEFI Win 10 flash hazırlayın. Kurulum ekranında eski HDD'in C isimli bölümü Win 7'nin yüklü olduğu kısım sadece onu biçimlendirin dilerseniz yeter. Sonrası normal kurulum diğer bölüme dokunmayın.
👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski win 7 kurulu bölümü silin sonra diğer fotoğraflar olan bölümü genişlet diyin
Tamam ben nasıl sileceğimi bilmiyodum sağolun

Disk yönetimi bölümü var windowsta bunu izleyin

Geri