Assetto corsa,Farming 19, gta5 gibihangi oyun
Anlamadım şimdi fps mi 80 85 ekran kartı kullanımı mı 80 85r5 3600 rtx2060 kartlı sistemde ekran kartı çoğu oyunlarda 80 85 fps arası olup düşmüyor normal mi değilse ne yapılmalıdır.
Pardon ekran kartı derecesiAnlamadım şimdi fps mi 80 85 ekran kartı kullanımı mı 80 85
He kanka öyle diyorsan ekran kartı için 80 derece fazla.Pardon ekran kartı derecesi
gta v son senelerde çıkmış bir oyun mu? zalman reyissHangi oyunlar için konuşuyorsun bilmem ama Forza Horizon 4-5, GTA V, RDR2 veya son senelerde çıkmış kaliteli oyunlar için normal.
çözünürlüğe dikkat et bazen otomatik olarak 4k açılıyorr5 3600 rtx2060 kartlı sistemde ekran kartı çoğu oyunlarda 80 85 fps arası olup düşmüyor normal mi değilse ne yapılmalıdır.
Gigabyetmır5 3600 rtx2060 kartlı sistemde ekran kartı çoğu oyunlarda 80 85 derece arası olup düşmüyor normal mi değilse ne yapılmalıdır.
Bende onu düşünerek sordum ne yapmalıyız diyeHangi oyunlar için konuşuyorsun bilmem ama Forza Horizon 4-5, GTA V, RDR2 veya son senelerde çıkmış kaliteli oyunlar için normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He kanka öyle diyorsan ekran kartı için 80 derece fazla.
asusGigabyetmı
1920x1080çözünürlüğe dikkat et bazen otomatik olarak 4k açılıyor
Asus dualse anormal gibi o sıcaklık. Sıfır mı aldın?Bende onu düşünerek sordum ne yapmalıyız diye
asus
1920x1080
Gigabyet olsa geçmiş olsun normal derdim fakat bakımsızlıktan olabilirBende onu düşünerek sordum ne yapmalıyız diye
asus
1920x1080