7k telefon önerisi ?

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,595
Kamera icin alacaksan ikinci el iphoneden baska birseye bakma

Bunu buldum https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-a23-6-gb-128-gb-beyaz-cep-telefonu-p-125078811

nasıl bide şey var 7k değil ama nasıldır bilmiyorum

Samsung a21s 2.el 3100 3500Tl arası değişiyor

oyun felan oynamıcan sosyal medya ve kamera için alıcam şuanki telefonumum dokunmatiği bile bozuk :/

xiaomi realme oppo gibi markalar önermeyin lütfen

sizin önerdiğiniz bir şey varsa yazabilirsizin
Özel bir sebep yoksa yurt dışı neden tercih etmiyorsun yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse

Özel bir sebep yoksa yurt dışı neden tercih etmiyorsun yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse
knk bilmiyorum ya çok bilgim yok o konularda anlamam da imei bilme ne olayıları var uğraşmakta istemiyorum acıkcası. elimde ki telefonu yumruklamaktan da sıkıldım dokunmatiği bozuldu çok sinirmi bozuyor kamera desen tamirciye verdim ön kamera bildiğin bulurlu oldu samsung yazısı bile yok telefonda sansürlemişler sanki siyah cizgi var üstüne tamirciye verdikten sonra oldu 4 kez tamirci gördü

j7 prime 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el iphone yok ki bu fiyata iphone x den aşağı almam onlarda 9k ya kadar çıkmış
face id çalışmayan iphone x alınır mı ? pil yüzdesi 76

knk bilmiyorum ya çok bilgim yok o konularda anlamam da imei bilme ne olayıları var uğraşmakta istemiyorum acıkcası. elimde ki telefonu yumruklamaktan da sıkıldım dokunmatiği bozuldu çok sinirmi bozuyor kamera desen tamirciye verdim ön kamera bildiğin bulurlu oldu samsung yazısı bile yok telefonda sansürlemişler sanki siyah cizgi var üstüne tamirciye verdikten sonra oldu 4 kez tamirci gördü

j7 prime 2

face id çalışmayan iphone x alınır mı ?
Face id çalışmıyorsa alma sakın, bir de IMEI pek uğraştırmaz hatta çok kolay 6 ayda bir telefoncuya gidin 200₺'ye uzatır

Oyun için alacaksınız k40 Gaming öneririm yurt dışı fiyatı 6.5k civarında

dostum yukardaki arkadaşın dediği gibi düşün bence yurt dışı filan bak. o özellikler normalde 3K bile etmezken 7K ya acırım.
amiral gemisi türünden bir şey alacak olsan fiyat farkı filan dinleme parası neyse orjinal al derdim ki ben öyle yapıp Note 20 Ultra almıştım ve garantilik çok durum yaşamıştım ve iyi ki 3 5 fazla verip ''Türkiye Garantili almışım'' demiştim. Fakat bu alt segmentler için aynısını kesinlikle önermem.

Face id çalışmıyorsa alma sakın, bir de IMEI pek uğraştırmaz hatta çok kolay 6 ayda bir telefoncuya gidin 200₺'ye uzatır

Oyun için alacaksınız k40 Gaming öneririm yurt dışı fiyatı 6.5k civarında
oyun için almıyorum oyun oynamayı bıraktım uzun zamandır mobilden

pil sağlığı 78 felan var alınır mı face id çalışıyor

dostum yukardaki arkadaşın dediği gibi düşün bence yurt dışı filan bak. o özellikler normalde 3K bile etmezken 7K ya acırım.
amiral gemisi türünden bir şey alacak olsan fiyat farkı filan dinleme parası neyse orjinal al derdim ki ben öyle yapıp Note 20 Ultra almıştım ve garantilik çok durum yaşamıştım ve iyi ki 3 5 fazla verip ''Türkiye Garantili almışım'' demiştim. Fakat bu alt segmentler için aynısını kesinlikle önermem.
iphone var mı yurt dışı ?
nerde satılıyor yurt dışıürünleri

iPhone'nin yurt dışısı var ama bu yeni yasayla artık IMEI atılmıyor esim olayı ile en fazla 7-8 ay kullanılabiliyor ondan sonra tablet gibi kullanabilirsiniz ama bu olay android de farklı. Çoğu telefoncu satıyor yurt dışı telefon letgodan da bakabilirsiniz sahibindendende.

iPhone'nin yurt dışısı var ama bu yeni yasayla artık IMEI atılmıyor esim olayı ile en fazla 7-8 ay kullanılabiliyor ondan sonra tablet gibi kullanabilirsiniz ama bu olay android de farklı. Çoğu telefoncu satıyor yurt dışı telefon letgodan da bakabilirsiniz sahibindende.
anladım bakarım

ama bir şey sorucam iphone x pil sağlığı 78-79 lar var sıkıntı çıkarır mı ?

şimdi ben şantiyeci olduğum için işçilerden bile getirtebiliyorum ya da Ankara da yaşadığım yerde bazı telefoncular var onlar getirebiliyor ama senin yaşadığın bölgede nasıldır bilemiyorum. telefoncularda filan vardır ya da netten bakabilirsin. yine söylüyorum 7 bin felan aman ha yazık edersin parana.

şimdi ben şantiyeci olduğum için işçilerden bile getirtebiliyorum ya da Ankara da yaşadığım yerde bazı telefoncular var onlar getirebiliyor ama senin yaşadığın bölgede nasıldır bilemiyorum. telefoncularda filan vardır ya da netten bakabilirsin. yine söylüyorum 7 bin felan aman ha yazık edersin parana.
Aynen dediğin gibi bölgeye göre değişiyor mesala ben antepde yaşıyorum tüm telefoncularda yurt dışı telefon bulmak mümkün

Geri