20K SİSTEM ÖNERİSİ FPS

Aesthor

80+
Reaksiyon skoru
36
Eski konularda biraz sistem paylaşmıştım ancak alma fırsatım olmadı şuan eski attığım sistemlere baktığımda parça değişikliği gördüm vazgeçtim almaktan şuan için sadece oyun bilgisayarı arıyorum fazlasıyla fps oyunu oynayacağım arada hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum güzel sistmelerinizi bekliyorum

Eski konularda biraz sistem paylaşmıştım ancak alma fırsatım olmadı şuan eski attığım sistemlere baktığımda parça değişikliği gördüm vazgeçtim almaktan şuan için sadece oyun bilgisayarı arıyorum fazlasıyla fps oyunu oynayacağım arada hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum güzel sistmelerinizi bekliyorum
Kesinlikle bunu almalısın

Tecnopat sistemi yapıştır çok üst düzey bir sistem...

Kesinlikle bunu almalısın
Bunun ryzenlisi vardı mantis 6800 bilirsin ilk hali çok güzeldi ama şuan o sistemin anakartı rezalet bu önerdiğin sistem gayet güzel görünüyor bundan iyisi yok sanırım şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tecnopat sistemi yapıştır çok üst düzey bir sistem...
Soğutucuya gerek varmı varsa eğer kule tipi alırım sıvı soğutma çok pahalı

Bunun ryzenlisi vardı mantis 6800 bilirsin ilk hali çok güzeldi ama şuan o sistemin anakartı rezalet bu önerdiğin sistem gayet güzel görünüyor bundan iyisi yok sanırım şuan

Soğutucuya gerek varmı varsa eğer kule tipi alırım sıvı soğutma çok pahalı
Egzoz fan geliyor o kasanın içinden

20kya sistemi alıyorsak max 3.5 4k verebilirim
Hocam darboğaz yapmaması için 2k monitör almanız lazım

1080 P de darboğaz %18.4 kadar olacaktır

Ekler

• Screenshot_20221203-123816~2.png
    Screenshot_20221203-123816~2.png
    76.6 KB · Hit: 37
20kya sistemi alıyorsak max 3.5 4k verebilirim
4K ya adam gibi bir şey bulunmaz minimum bunu alın:

VA ve TN panel görmüş biri olarak söylüyorum İPS panel büyük nimet

2k oynarken düşük fps almaz mıyım bir tane monitör at inceleyim uyguna varsa her zaman pc almıyorum güzel bişey alayım götürsün beni
Hocam 1080 P de oynarsanız düsük alırsınız darboğaz olduğu için ve bu sistemin hakkı 2k

4K ya adam gibi bir şey bulunmaz minimum bunu alın:

VA ve TN panel görmüş biri olarak söylüyorum İPS panel büyük nimet
Aynısını gaming genden alacağım inşallah monitörle birlikte taksitle alacağım stok bitmezse ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

Hocam 1080 P de oynarsanız düsük alırsınız darboğaz olduğu için ve bu sistemin hakkı 2k
Aynısını gaming genden alacağım inşallah monitörle birlikte taksitle alacağım stok bitmezse ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,149
Üyeler
199,105
Son üye
iskenderdogukanburak@gmai

Geri