6k - 10k arası telefon önerisi

MertMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,058
Hiç oyun oynamıyorum sosyal medya, fotoğraf o kadar pek bir şey yapmıyorum bunlar dışında kamerası önemli baya özellikle gece kamerası iyi olsa çok iyi olur.
Şuan Huawei p20 lite kullanıyorum aldığımdan beri 5 yıl olmuştur hiç memnun kalmadım ne adam gibi güncelleme aldı ne olan hataları gitti şuanda deli gibi kasıyor insta ds VS pek telefon kullanan biri değilim ama mecbur alıcam.
iphone baktım ama çok pahallanmış. Xr önerdiler ama sıfırı yok

bu fiyata telefon mu yok öneri mi :/

A33 olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@şahin doğan

reis hem p20 lite hem de note 11 pro kullandım fazla büyük bence onun dışında zaten aralarında teknoloji farkı aşikar gece çekimleri falan enfes redmi de

kanka 10k üstüne hiç bakmamıştım da çıkabiliyosan s20fe snapdragon modelini al yani değer

Hiç oyun oynamıyorum sosyal medya, fotoğraf o kadar pek bir şey yapmıyorum bunlar dışında kamerası önemli baya özellikle gece kamerası iyi olsa çok iyi olur.
Şuan Huawei p20 lite kullanıyorum aldığımdan beri 5 yıl olmuştur hiç memnun kalmadım ne adam gibi güncelleme aldı ne olan hataları gitti şuanda deli gibi kasıyor insta ds VS pek telefon kullanan biri değilim ama mecbur alıcam.
iphone baktım ama çok pahallanmış. Xr önerdiler ama sıfırı yok
mi11t al kaçak

2015 den beri j2 kullaniyorum memnunum oneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,601
Üyeler
189,466
Son üye
u1lvi