800tl bütçeye elektronik sigara almak yerine çekimlik pufflardan almanı öneririm. Çok kaliteli bir şey almayacaksan hiç bulaşma elektroniğe.800TL ye kadar bütçem var ne alabilirim önerileriniz var mı?
Bi arkadaş almıştı 800-1000 civarına ve güzeldi pufflar at kullan olduğu için çok para gider ona bir cihaz alıp kullanmak istiyorum.800tl bütçeye elektronik sigara almak yerine çekimlik pufflardan almanı öneririm. Çok kaliteli bir şey almayacaksan hiç bulaşma elektroniğe.
Hocam puff kullanıma göre değişir ben elektroniği tercih ederimBi arkadaş almıştı 800-1000 civarına ve güzeldi pufflar at kullan olduğu için çok para gider ona bir cihaz alıp kullanmak istiyorum.
önerebilir misiniz? hocam vape pen v2 nasıldır?Hocam puff kullanıma göre değişir ben elektroniği tercih ederim
600 Çekim puff kullanıyordum 4 gün gidiyordu fakat 50TL doldurma bedeli fazlaydı o yüzden elektironik sigara öneririm direk
Smoke modelleri vardı sanıırım onlara bakarsınız
Bursadayım hocam ne var elinizde öneriniz varmı bana?Elimde sattığım 2 cihaz var yardımcı olabilirim istanbuldaydan
800TL ye kadar bütçem var ne alabilirim önerileriniz var mı?
www.smok.shop
www.smok.shop
adhkkmadkhmadkpm aynen oyleharam boşver alma onun yerine spor sağlıklı yaşam
Hocam vape pen nasılama bütçe artırabilirsen alttakini öneririm![]()
JUUL 2
JUUL V2 BAŞLANGIÇ KİTİJUUL V2 starter kit, %25'e kadar daha fazla kapasiteye sahip orijinal JUUL'dan daha büyük ve daha uzun ömürlü bir pile sahiptir ve tüm gün boyunca tatmin edici bir çekim deneyimi için cihazınızın keyfini çıkarmanız için size daha fazla zaman tanır. Ayrıca orijinal JUUL 'dan %70www.smok.shop
![]()
SMOK Nord 5
SMOK Nord 5 Pod Kit 2000mAhDİKKAT! Kartuş veya Atomizerinize Likit ile Doldurduktan Sonra Kartuş İçerisindeki Seramik/Pamuk Malzemelerinin Likiti Tam Emmesi İçin Minimum 20 Dakika Bekleyin. Bu Bekleme Esnasında Coilin Yanmaması İçin Cihazı Kullanmayın. Unutmayınızki Coillerde Garanti Yoktuwww.smok.shop
Vape pen ya da sky solo plus nasılDrag s , Drag x alabilirsin puff tavsiye etmem cihazi bir kere al ondan sonra sadece coil , likit alirsin
vape pen de iyidir başlangıç için 60w ideal sonradan arttırmak isteyebilirsinHocam vape pen nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vape pen ya da sky solo plus nasıl