Rampage RM-K5 en ucuzu bu sanırım şu an.
selam arkadaşlar youtube oyun videoları çekicem kulaklık mikrofonu kaliteli temiz ses veren olsun istiyorum fiyat performans bakımından bütçeye uygun da olursa sevinirim 1000 lira yakın fiyat
başka tavsiyen var mıdır reis onada bakayim incelicem iyiceRampage RM-K5 en ucuzu bu sanırım şu an.
BlackShark V2 X mikrofonu çok kalitelidirselam arkadaşlar youtube oyun videoları çekicem kulaklık mikrofonu kaliteli temiz ses veren olsun istiyorum fiyat performans bakımından bütçeye uygun da olursa sevinirim 1000 lira yakın fiyat
link atar mısın sana zahmet reis kullanıyor musun bunu sen nasıl mikrofnu sesi felanGamepower fujin net
Dip ses olayı nerdeyse yok
kullanıyor musun reis bunu nasıl sence kullanışlımı mikrofon sesi felan kaliteli mi konuşmamı sesimi güzel yansıtır mı cızırtı felan olmasınBlackShark V2 X mikrofonu çok kalitelidir
link atar mısın ürünün reis farklı modelleri de çıkıyor onun ya sana zahmetGamepower fujin incelemesi izleyin derim mikrofonu şaşırtıcı derecede iyi.
link atar mısın sana zahmet reis kullanıyor musun bunu sen nasıl mikrofnu sesi felan
Stok bırakmamışlarkullanıyor musun reis bunu nasıl sence kullanışlımı mikrofon sesi felan kaliteli mi konuşmamı sesimi güzel yansıtır mı cızırtı felan olmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
link atar mısın ürünün reis farklı modelleri de çıkıyor onun ya sana zahmet
arada kontrol ederim onun yerine başka kaliteli mikrofunu olan var mı tavsiyen
Hocam maalesef çok araştırdığım bir konu değil Abdullah abi sağolsun videosunda gördüm kulaklık alacak param olsa onu alırdım üni öğrencisiyimarada kontrol ederim onun yerine başka kaliteli mikrofunu olan var mı tavsiyen![]()