Windows Oem key nereden alınır?

Aaahmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
742
Merhaba yeni sistemde windows etkinleştirmem lazım. Ücretsiz etkinleştirmek istemiyorum oem key almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz bazı sitelerde oem key fiyatları aralığı 40-50tl farklarıda aynı şekilde

Aranan windows oem key: Windows 10 pro
Örnek;

key e ne gerek var nette arastır
birsürü key bulursun
cmd ile de etkinleştirebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

netten aldığın 50-100 liralık key ile nette arastırıp buldugun keyin bir farkı yok maalesef :)

Merhaba yeni sistemde windows etkinleştirmem lazım. Ücretsiz etkinleştirmek istemiyorum oem key almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz bazı sitelerde oem key fiyatları aralığı 40-50tl farklarıda aynı şekilde

Aranan windows oem key: Windows 10 pro
Örnek;
Dostum cmd ile etkinleştirme yapma ben yaptım korsan key, ben pttavm den aldım istersen bakabilirsiniz

Orada 90 lira hocam değer mi acaba?

Hocam ben Retail olanını satın almıştım. https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-retail-key-satin-al/#reviews
Attığım linktekini alabilirsiniz daha uygun. OEM keyle aynı görevi görüyor format falan atmayacaksanız Retail alın. Format atmayı düşünürseniz de atmadan önce kodu saklayın formattan sonra da kullanırsınız.

Sağlamlisans sitesinden bende key almıştım.
Retail orijinal key yolladılar adamlar.

Uzun zamandı Win 8.1 sistemi bin türlü hokkabazlıkla kullanıyordum. Canıma tak etmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,093
Üyeler
186,845
Son üye
sahibinden
Geri