aynen onları internette de bulmuştum https://alinti.org/ayakkabi-orjinallik-sorgulama/ daki gibi de. direkt nike.com da bir servis vs. olsa güzel olurdu barkod girince o ürün hangi mağazada satılıyor falan daha anlaşılır olurdu. 1 ve 2 evet oluyor da yine emin olamadık.1-iç dil kısmında bir kod vardır kutunun dışındada aynı kod yazar ikisi eşleşiyorsa orijinaldir
2-ayakkabının içinde biryerde qr kod vardır okutunca nike.com a atarsa orijinaldir
2. den çok emin değilşim ilki garanti olur
ikisinin de alakası yok dostum ikisi de kolay yapılabilen şeyler1-iç dil kısmında bir kod vardır kutunun dışındada aynı kod yazar ikisi eşleşiyorsa orijinaldir
2-ayakkabının içinde biryerde qr kod vardır okutunca nike.com a atarsa orijinaldir
dediğim gibi 1 de emin olabilirsin illa ki içim rahat etsin diyorsan bir nike mağazısına gidip gösterirsen yardımci olurlar diye düşünüyorumaynen onları internette de bulmuştum https://alinti.org/ayakkabi-orjinallik-sorgulama/ daki gibi de. direkt nike.com da bir servis vs. olsa güzel olurdu barkod girince o ürün hangi mağazada satılıyor falan daha anlaşılır olurdu. 1 ve 2 evet oluyor da yine emin olamadık.
hocam qr kod yönlendirmesinde bir şey yok ki çoğu çakma ayakkabıda var zaten qr ile siteye yönlendirme işlemi1-iç dil kısmında bir kod vardır kutunun dışındada aynı kod yazar ikisi eşleşiyorsa orijinaldir
eğer pahalı bir modelse internette modelin adını yazıp legit check diye aratabilirsinselamlar herkese. bugün kuzenim mağazadan nike marka ayakkabı almış ama bir tık kalitesiz duruyor. bunun için orjinallik vs. sorgulayabileceğimiz bir servis vs. var mıdır?
evet ondan dolayı rahat edemedik..ikisinin de alakası yok dostum ikisi de kolay yapılabilen şeyler
hocam qr kod yönlendirmesinde bir şey yok ki çoğu çakma ayakkabıda var zaten qr ile siteye yönlendirme işlemi
aynen öyle yapacağız yarın. teşekkürler ilginiz için.dediğim gibi 1 de emin olabilirsin illa ki içim rahat etsin diyorsan bir nike mağazısına gidip gösterirsen yardımci olurlar diye düşünüyorum
1-iç dil kısmında bir kod vardır kutunun dışındada aynı kod yazar ikisi eşleşiyorsa orijinaldir
Nerden satın almış model nedir detaylı fotoğraf atarsa yardımcı oluruumpekte pahalı sayılmaz
ınstreetden almış fakat aşırı kalitesiz nike ayakkabıbilindik bir markaysa aldığı yer orjinaldir nereden almış
ınstreet şuan yanımda değil fotoğraf isteyeyim iletince atarım burayaNerden satın almış model nedir detaylı fotoğraf atarsa yardımcı oluruum