mustafakrt27
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
geçenlerde bi video gördüm linux ile hesap kapatıyodu biri (
)
link bu. Bu video doğrumu eğer doğru ise bi cezası fln varmı anlaşılıyomu senin yaptığın.
peki kendi eski hesabımı kapatsam o kadar da bişi olmaz demicezası var mı bilmiyorum fakat peşine düşülse senin yaptığın bulunur illa ki ne kadar tor servisi kullan veya vpn illa kafana binerler yani. böyle işleri youtubeden veya farklı mecralardan çok iyi çözemessin zaten en iyisi okulunu okumak ya da kurs vb. kuruluşlara katılmak.
hesabın tamamen kapatılcağını düşünmüyorum sadece spamdan kısa süreliğine askıya alınır gibi geliyor aam bir şey olucağını sanmıyorum fakat dikkat edin bu tür scriptler tor servisini başlatıyor tor servisini vpn kullanmadan çalıştırırsan ipin herkese açık halde oluyor değişken ip kullanıyorsan sorun yok fakat statik ip kullanıyorsan dikkat et.peki kendi eski hesabımı kapatsam o kadar da bişi olmaz demi
ben en iyisi yapmim böyle şeyler yazılım öğrenim gitsin zaten amacım yazılımhesabın tamamen kapatılcağını düşünmüyorum sadece spamdan kısa süreliğine askıya alınır gibi geliyor aam bir şey olucağını sanmıyorum fakat dikkat edin bu tür scriptler tor servisini başlatıyor tor servisini vpn kullanmadan çalıştırırsan ipin herkese açık halde oluyor değişken ip kullanıyorsan sorun yok fakat statik ip kullanıyorsan dikkat et.
yazılım öğrenmek istiyosan nerden başlayacağını iyi düşün hangi alanda çalışmak istiyorsan siber güvenlik , backend developer vs. ona göre seçip bolca makale oku ardından youtubede veya farklı yerlerde eğitimler var basit tabanl python , c# gibi onları izleyip pratik yaparsan iyi olur bol şans.ben en iyisi yapmim böyle şeyler yazılım öğrenim gitsin zaten amacım yazılım
Eyw zaten şuan algoritma öğreniyorum akış şemalarındayım bu arada yazılımda hangi mesleği yapacağımda kararsızım önerdiğin bi alan varmı. Yine de araştırıyorumyazılım öğrenmek istiyosan nerden başlayacağını iyi düşün hangi alanda çalışmak istiyorsan siber güvenlik , backend developer vs. ona göre seçip bolca makale oku ardından youtubede veya farklı yerlerde eğitimler var basit tabanl python , c# gibi onları izleyip pratik yaparsan iyi olur bol şans.
Youtube'daki böyle çoğu video işe yaramıyor zaten. Ayrıca kendini belli edecek her hangi bir şey yapmazsan da sıkıntı olmaz.geçenlerde bi video gördüm linux ile hesap kapatıyodu biri ()link bu. Bu video doğrumu eğer doğru ise bi cezası fln varmı anlaşılıyomu senin yaptığın.
kendi ilgi alanına göre yönelmen daha doğru olur.Eyw zaten şuan algoritma öğreniyorum akış şemalarındayım bu arada yazılımda hangi mesleği yapacağımda kararsızım önerdiğin bi alan varmı. Yine de araştırıyorum