Red Dead Redemption 2 Activation Error Hatası

momusqwe

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar Red Dead Redemption 2yi steamden aldım ve bir çok sorunla karşılaştım (unable to launch rdr2.exe vs.) hepsini çözdüm fakat activation error hatasına bir çok video izlememe rağmen sorun çözülmüyor yardım ederseniz çok sevinirim.

Rockstar Launcher'da oturum açık mı?

Merhabalar Red Dead Redemption 2yi steamden aldım ve bir çok sorunla karşılaştım (unable to launch rdr2.exe vs.) hepsini çözdüm fakat activation error hatasına bir çok video izlememe rağmen sorun çözülmüyor yardım ederseniz çok sevinirim.
Hesabın açık ise düzelir kendiliginden ara sıra gir bak oyuna yapıcak başka bişey yok

Hesabın açık ise düzelir kendiliginden ara sıra gir bak oyuna yapıcak başka bişey yok
Dns belleklerini temizledim ve cmdden bir kaç metin yazdım gördüğüm videolar üzere herkes teşekkürler oldu yazmış fakat bende olmuyor maelesef.

Açık hocam rockstarla steam hesabı birleşik zaten
Aynı hatayı bende alıyordum. Rockstar Launcher'da oturum kapandığında yaşıyordum bunu genelde. Oturum açınca düzeliyordu.
Dosya doğrulama yaptınız mı?

Aynı hatayı bende alıyordum. Rockstar Launcher'da oturum kapandığında yaşıyordum bunu genelde. Oturum açınca düzeliyordu.
Dosya doğrulama yaptınız mı?
Yaptım ve silip tekrarda yükledim fakat yine olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oturumum açık çünkü rockstar launcherı üzerinden giriyorum rdr2ye

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oturumum açık çünkü rockstar launcherı üzerinden giriyorum rdr2ye
Çözüm
Güvenli interneti kapatmak .Eğer kapatamam diyorsan vpn açıp gir daha sonra kapat.
Eğer sorunun çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyebilirsin

Geri