UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 762
SSD indirilen şeyin daha hızlı inmesine yardım ediyor bunu biliyorum ama gb ları ne oluyor dolunca çöp mü oluyor
ssd bilgisayarı hızlandırırSSD indirilen şeyin daha hızlı inmesine yardım ediyor bunu biliyorum ama gb ları ne oluyor dolunca çöp mü oluyor
ssdnin depolama alanını tam doldurursak çöpmü olur diyor hayır olmaz. ömrü kısalır sadece.SSD indirilen şeyin daha hızlı inmesine yardım etmez, o internetinizin saniye başına ne kadar indirdiğiyle alakalı. GB'ları ne oluyor derken?
İçine senin indirdiğin şey dolar dolunca dolmuş oluyo bişey olmuyo@crazyreign Daha hızlı dedigim şu rar da gta 5 vardır onu daha hızlı atar 2. konu ise 240 gb SSD oluyor bunun içine ne doluyor dolunca ne oluyor
Evet. Okuma/Yazma hızları yüksek olduğundan böyle olması normal.Daha hızlı dedigim şu rar da gta 5 vardır onu daha hızlı atar
Bunun içine ne doluyor derken? Yüklediğin programlara ve dosyalara bağlı? Ne oluyor demenizi anlamadım?2. konu ise 240 gb SSD oluyor bunun içine ne doluyor dolunca ne oluyor
SSD HDDden daha yeni bir teknolojidir daha iyi performans verir diskinizin, işletim sisteminiz daha hızlı çalışmasını sağlar@crazyreign Daha hızlı dedigim şu rar da gta 5 vardır onu daha hızlı atar 2. konu ise 240 gb SSD oluyor bunun içine ne doluyor dolunca ne oluyor
donanimarsivi.com
SSD okuma yazma hızı hddlere göre yüksek o yuzden hızlanıyor ve alan doldukça çöp olmazömür de kullanımına bağlı olarak değişir@crazyreign Daha hızlı dedigim şu rar da gta 5 vardır onu daha hızlı atar 2. konu ise 240 gb SSD oluyor bunun içine ne doluyor dolunca ne oluyor