SSD Nedir Yardım Edecek ?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
762
SSD indirilen şeyin daha hızlı inmesine yardım ediyor bunu biliyorum ama gb ları ne oluyor dolunca çöp mü oluyor

SSD indirilen şeyin daha hızlı inmesine yardım etmez, o internetinizin saniye başına ne kadar indirdiğiyle alakalı. GB'ları ne oluyor derken?

@crazyreign Daha hızlı dedigim şu rar da gta 5 vardır onu daha hızlı atar 2. konu ise 240 gb ssd oluyor bunun içine ne doluyor dolunca ne oluyor

SSD indirilen şeyin daha hızlı inmesine yardım etmez, o internetinizin saniye başına ne kadar indirdiğiyle alakalı. GB'ları ne oluyor derken?
ssdnin depolama alanını tam doldurursak çöpmü olur diyor hayır olmaz. ömrü kısalır sadece.

Depolama birimi. Bilgisayara yüklediğiniz şeyler onun içinde depolanıyor. Ssd hdd'ye göre daha hızlı oluyor. İndirme hızını etkilemiyor ama doaya transferi, windows açılış hızı, oyun ve uygulamalarda bekleme süresini azaltıyor.

@crazyreign Daha hızlı dedigim şu rar da gta 5 vardır onu daha hızlı atar 2. konu ise 240 gb SSD oluyor bunun içine ne doluyor dolunca ne oluyor
SSD okuma yazma hızı hddlere göre yüksek o yuzden hızlanıyor ve alan doldukça çöp olmazömür de kullanımına bağlı olarak değişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,447
Üyeler
188,598
Son üye
Lisan
Geri