Twitch'de yayınlara başlamak istiyorum.

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,153
Twitch'den ufak ufak yayınlara başlamak istiyorum. Nasıl yapılır ne yapmam gerek. Ekran kartım veya işlemcim yeterlimi. Ömürleri azalır veya zarar gelir mi?

Twitch'den ufak ufak yayınlara başlamak istiyorum. Nasıl yapılır ne yapmam gerek. Ekran kartım veya işlemcim yeterlimi. Ömürleri azalır veya zarar gelir mi?
ömrü azalmaz normal oyun oynadığından farkı olmaz işlemci ekran kartı da ucu ucuna yeter ama hangi oyunun yayınını yaptığına bağlı

Genel anlamda problem yaşarsın gibi

sistemin gayet yeterli
+ kitle kazanman zor çok fazla yayıncı var platformda birinin seni neden izlemesi gerektiğini düşün ve o içeriğe yoğunlaş. Oturup tüm gün lol oynarım da izlenirim gibi şeyler düşünme öyle olmuyor

Sistem yeterli duruyor çok sistem gereksinimi isteyen oyunları zor oynatır biraz ama tanıdığın yayıncı yoksa izlenmen zor

İ3 12100f 3.3ghz evga 1660super 6gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüksek oyunlar değil csgo assetto corsa gibi orta oyunlar ? god of war vb. değil yani
Sorunsuz yayın açarsınız.
God of War yayını da açar bu sistem.

alttarafı ekrana görüntü vericeksin o da 1080p 60fps den yukarı olmayacağı için sisteminle istediğini oynarsın sadece obs ayarlarını düzgün yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha bir de upload lazım en az 4-6mbps vermelisin oyuna göre artabilir de azalabilir de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,207
Üyeler
184,902
Son üye
kirkel7419
Geri