Neler Yeni

Twitch'de yayınlara başlamak istiyorum.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
alttarafı ekrana görüntü vericeksin o da 1080p 60fps den yukarı olmayacağı için sisteminle istediğini oynarsın sadece obs ayarlarını düzgün yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bir de upload lazım en az 4-6mbps vermelisin oyuna göre artabilir de azalabilir de
4 6 arası tam :D şuan ölçtüm 5.14 çıktı 2100 bitrate yaptım obs kendi 2390 yapmıştı 2100 ben yaptım.

KTAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren
5 upload ile single player oyunların yayınını bu sistem ile rahat yapabilirsin. csgo gibi bir oyun için 2100 upload çok az yayınında kareleşme olur ve bu çok rahatsız edici. yükseltirsen de pingin çoğalacak. tabi yine de bir yerden başlamak gerek. bilgisayarına hiç bir şey olmaz sen yayın aç dene ve gör. zaten bir anda izleyiciler gelmiyor kendi kendine takılırsın hem test etmiş olursun yayınını

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
5 upload ile single player oyunların yayınını bu sistem ile rahat yapabilirsin. csgo gibi bir oyun için 2100 upload çok az yayınında kareleşme olur ve bu çok rahatsız edici. yükseltirsen de pingin çoğalacak. tabi yine de bir yerden başlamak gerek. bilgisayarına hiç bir şey olmaz sen yayın aç dene ve gör. zaten bir anda izleyiciler gelmiyor kendi kendine takılırsın hem test etmiş olursun yayınını
yani direk büyüyecem diye bişey yok bende biliyorum uğraş lazım emek lazım. biyerden başlayacağım.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Yayıncılık işleri inanılmaz zor süper oynaman lazım dikkat çekmek için bundan 5 sene önce olsaydı yap derdim ki o zaman bile zordu bence kendini dene sistemi test et ama yayıncı olacağım diye hedef koyma sakın.

Top Bottom