Twitch'de yayınlara başlamak istiyorum.

alttarafı ekrana görüntü vericeksin o da 1080p 60fps den yukarı olmayacağı için sisteminle istediğini oynarsın sadece obs ayarlarını düzgün yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha bir de upload lazım en az 4-6mbps vermelisin oyuna göre artabilir de azalabilir de
4 6 arası tam :D şuan ölçtüm 5.14 çıktı 2100 bitrate yaptım obs kendi 2390 yapmıştı 2100 ben yaptım.

5 upload ile single player oyunların yayınını bu sistem ile rahat yapabilirsin. csgo gibi bir oyun için 2100 upload çok az yayınında kareleşme olur ve bu çok rahatsız edici. yükseltirsen de pingin çoğalacak. tabi yine de bir yerden başlamak gerek. bilgisayarına hiç bir şey olmaz sen yayın aç dene ve gör. zaten bir anda izleyiciler gelmiyor kendi kendine takılırsın hem test etmiş olursun yayınını

5 upload ile single player oyunların yayınını bu sistem ile rahat yapabilirsin. csgo gibi bir oyun için 2100 upload çok az yayınında kareleşme olur ve bu çok rahatsız edici. yükseltirsen de pingin çoğalacak. tabi yine de bir yerden başlamak gerek. bilgisayarına hiç bir şey olmaz sen yayın aç dene ve gör. zaten bir anda izleyiciler gelmiyor kendi kendine takılırsın hem test etmiş olursun yayınını
yani direk büyüyecem diye bişey yok bende biliyorum uğraş lazım emek lazım. biyerden başlayacağım.

Yayıncılık işleri inanılmaz zor süper oynaman lazım dikkat çekmek için bundan 5 sene önce olsaydı yap derdim ki o zaman bile zordu bence kendini dene sistemi test et ama yayıncı olacağım diye hedef koyma sakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri