Monitörde Ghosting Var Mı ?

Stamer

80+
Reaksiyon skoru
56
Asus vg247q1a yeni monitör aldım. Ekte ufo testinde en alttaki ufoda gölgelenme yok fakat orta da ve üst ufoda gölgelenme var. Monitörde ghosting var mı ?

Ekler

• WhatsApp Image 2022-12-15 at 23.47.51.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-15 at 23.47.51.jpeg
    246.5 KB · Hit: 128
aga yanlış anlama ama bu şekilde görülmez. Yani ss alarak göremeyiz. Senin onu çıplak gözle görmen gerek.. ya da bizim.. telefonla çekersen belki bir nebze anlarız.

aga yanlış anlama ama bu şekilde görülmez. Yani ss alarak göremeyiz. Senin onu çıplak gözle görmen gerek.. ya da bizim.. telefonla çekersen belki bir nebze anlarız.
Gözle baktığımda en alt ufoda gölgelenme yok fakat orta ufoda biraz üst ufoda daha çok gölgelenme var. Bu durumda ghosting oluyor mu. Hepsinde mi gölgelenme olmaması lazım

Asus vg247q1a yeni monitör aldım. Ekte ufo testinde en alttaki ufoda gölgelenme yok fakat orta da ve üst ufoda gölgelenme var. Monitörde ghosting var mı ?
Kanka niye SS aldın ☠️☠️ telefonla çek.

Dostum bu donanımsal bir şey, SS ile görünmez :)

Telefonla çektiğim görüntü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ready yazısı olduğunda ghosting yok diyorlar ondan dolayı ss aldım

Ekler

• WhatsApp Image 2022-12-15 at 23.18.44.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-15 at 23.18.44.jpeg
    292.3 KB · Hit: 116
Telefonla çektiğim görüntü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ready yazısı olduğunda ghosting yok diyorlar ondan dolayı ss aldım
Hocam düzgün çekememişsiniz, bu görüntüye bakarak hafif ghosting olduğu gözüküyor. Biraz daha net çekip atar mısınız ?

Hocam düzgün çekememişsiniz, bu görüntüye bakarak hafif ghosting olduğu gözüküyor. Biraz daha net çekip atar mısınız ?
Kanka niye SS aldın ☠️☠️ telefonla çek.
Telefonla çektiğimde bu şekilde

Ekler

• WhatsApp Image 2022-12-15 at 23.47.51.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-15 at 23.47.51.jpeg
    246.5 KB · Hit: 95
Emin misiniz monitör yorumlarında ghosting sorunu yok vs yorumlarda yazılıydı
Ghosting olmayan monitör yok. Çok az bile olsa olur. Onlar çok yok anlamında demiştir ya da sağlam bir monitör kullanmamışlardır. Ne bunun modeli?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri