Yardım Fiber geldi ama kutu koyulmadı

Normalde 1-2 ay içerisinde koymaları lazım. Fakat bizim ülkemizde kafalarına göre takılıyorlar, belki haftaya belki 1 yıl sonra takarlar :)

Merhaba arkadaşlar, en sonunda oturmuş olduğum binaya fiber geldi bugün ekipler fiber kabloyu bina içerisine kadar çekip gittiler fakat kutu kurulumu yapılmadı bu konuda bilgilendirebilir misiniz?
Dostum en iyisi türk Telekom u ara bi

Merhaba arkadaşlar, en sonunda oturmuş olduğum binaya fiber geldi bugün ekipler fiber kabloyu bina içerisine kadar çekip gittiler fakat kutu kurulumu yapılmadı bu konuda bilgilendirebilir misiniz?
Hangi sağlayıcı ? 1-2 ay içinde gelir Mehmet abinin dediği gibi. Fakat onun aktif olma süreci de var. Belirteyim...

Türk Telekom bölge müdürlüğüne giderek en doğru bilgiyi alabilirsin.

Valla arkadaşlar şöyle komple bilgi vereyim bizim mahallemiz hariç her mahallede fiber var oturduğumuz yerde bütün mahalleyi baştan aşağı fiber koydular bugün sanırım mahalle geneli olduğu ve etrafta fiber olmayan tek mahalle olduğu için fazla uzun sürmez gibime geliyor alt yapılmadan önce adama sormuştum sorumlu kişiye çok fazla şikayet geldiğini söylemişti.
Türk Telekom bölge müdürlüğüne giderek en doğru bilgiyi alabilirsin.
Hangi sağlayıcı ? 1-2 ay içinde gelir Mehmet abinin dediği gibi. Fakat onun aktif olma süreci de var. Belirteyim...
Talep acsa en azından
Talep acsa en azından

Reis mahallenin başlangıcı bizim binadan başlıyor
hocam kabloyu çekip gitmişler farklı ekip gelip yapıcak diyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

genelde de istek üzerine oluyo belli bölgelere direk çekildi kullanan olmuyo bizim binada da var kullanıcısı 0

Kablo çeken ekiple kutu yerleştiren ekip farklı. Maks. 1 ay içerisinde kutuyu koyarlar fakat bina içi kablolamayı kendiniz yaptıracaksınız

Bizim buraya da fiber çekildi turkcell tarafından. Binaya kutu 2 ay sonra felan koyuldu. Kabloyla aynı anda kutu konmuyor maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,947
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri