ıllakı bı ust lımıt vardır ne kadar alacagım bunu nasıl ogrenıcez30.000 sembolik yazılmış, daha fazla veya az olabilir. Faizsiz ödeyeceksin, ne kadar aldıysan o kadar.
faiz olmadıgı kesın mı bu aradaıllakı bı ust lımıt vardır ne kadar alacagım bunu nasıl ogrenıcez
2022 3 ay 850 tl 2023 1250 tl son yıl ne kadar olur belli değil. faiz yok artık bende 14550 aldım faizle 17k ödicektim faziler silindi aldığım miktarı ödeyeceğim2 senelik okuyorum. Kyk kredisi basvurum olumlu sonuclanmıs
Verdiği 30.000tl kredi tek senelik mi 2 senelik mi?
30.000tl nin geri ödemesi için ne kadar ödüyoruz ?
Faizi ne kadar ?
kanka faız yok mu var mı ıyıce kafam bulanıyor, ben 1. sınıfımfaizi var %1.71 faizle ile geri ödersin ne kadar aldıysan
yav tamam da 30000 aldım dıyelım 1.70 faız le 50000k para odıcem bunu ıstemem acıkcası 30000 odeyeceksem okey ogrencıyım bende nası odıcem fazlasınıHer türlü o kredi avantajlı bugün 1250tl ye aldığın ürün yarın 2000 oluyor faizini ödesen bile 500tl kazancın oluyor öyle diyeyim.
bende bundan korkuyorum durduk yere dert acmayalım basımıaz27k alan arkadaşa 70k geri ödeme çıkartmışlardı, faizler silinince akıbetini sormayı unuttum bunun
daha önce alanların faizleri silindi ana paralarını ödeyenler ödedi 2023 de ne olur bilinmez ama aylık %1.71 faizi tabi bu faizinde sabit kalacağı meçhulkanka faız yok mu var mı ıyıce kafam bulanıyor, ben 1. sınıfım
Yanlış bilgilendirme yapılıyor. Faiz yok!kanka faız yok mu var mı ıyıce kafam bulanıyor, ben 1. sınıfım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yav tamam da 30000 aldım dıyelım 1.70 faız le 50000k para odıcem bunu ıstemem acıkcası 30000 odeyeceksem okey ogrencıyım bende nası odıcem fazlasını
bende bundan korkuyorum durduk yere dert acmayalım basımıaz
Faizler bugüne kadar sürekli silindi. Yeni hükümet seçim meçim ayağına yardım edeceklerdir. Son senem olmasa bende çekerdim.kanka faız yok mu var mı ıyıce kafam bulanıyor, ben 1. sınıfım
yav tamam da 30000 aldım dıyelım 1.70 faız le 50000k para odıcem bunu ıstemem acıkcası 30000 odeyeceksem okey ogrencıyım bende nası odıcem fazlasını
bende bundan korkuyorum durduk yere dert acmayalım basımıaz