oguzhanFhd
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Abdullah abinin attığı videoda gördüğüm kadarıyla stok soğutuculu 3600 90 dereceleri görüyor. Soğutması güzel işlemci soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
Bu Olabilir https://www.webdenal.com/arctic-fre...-cpu-sogutucu_998681.html?ref=akakce&v=1.92.1Abdullah abinin attığı videoda gördüğüm kadarıyla stok soğutuculu 3600 90 dereceleri görüyor. Soğutması güzel işlemci soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
evet ilerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorumOverlock yapmayı düşünüyormusun https://www.webdenal.com/arctic-fre...-cpu-sogutucu_998681.html?ref=akakce&v=1.92.1
+![]()
Cooler Master MasterAir MA410P RGB 120 mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Cooler Master MasterAir MA410P RGB 120 mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kendim R5 3600 ümde kullanıyorum 100% yükte 69-70 dereceyi geçmiyor.
OC düşünüyorsan 240mm Sıvı soğutma bakmanı tavsiye ederimevet ilerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorum
Merhaba hocam bir fanı çıkarılabiliyor mu?(merak)![]()
Cooler Master MasterAir MA410P RGB 120 mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Cooler Master MasterAir MA410P RGB 120 mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kendim R5 3600 ümde kullanıyorum 100% yükte 69-70 dereceyi geçmiyor.
1 tane fan var ve istediğin gibi çıkar takMerhaba hocam bir fanı çıkarılabiliyor mu?(merak)
Güzel bir soğutucu olabilicek iken 92mm olmakla kaybetmişKendi intel sistemimde vardı şimdi arkdaşıma verdim.Ryzen5 3600 işlemcide kullanıyor.65-70 i görmüyorum çogu zaman diyor.Kendi kasasının soğutması çok iyi olmadıgı halde baya işini görüyor.Eğer f/p düşünürsen tavsiye ederim.![]()
Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.190,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Heee bende arttıc freezer sanmıştım peki bir fan daha takılabilir mi(merak)?1 tane fan var ve istediğin gibi çıkar tak.
Evet biraz küçük.Güzel bir soğutucu olabilicek iken 92mm olmakla kaybetmiş.