Ryzen 5 3600 soğutucu önerisi

Heee bende arttıc freezer sanmıştım peki bir fan daha takılabilir mi(merak)?
Evet takılabilir yanında aparatları ile geliyor, aparat konusunda baya bonkör :D.

Üzgünüm baya yordum sizi.Ama hergün kafama takılıyor.

Üzgünüm baya yordum sizi.Ama hergün kafama takılıyor.
Fan ayrı satılan bir fan modeli değil bu soğutucuya özel bir model, baya araştırdım sadece ışıksız olan versiyonunu buldum, açıkcası tek fan yeterli 12 CM ve 2000 RPM e kadar çıkıyor 68-69 CFM de basınç değeri var.

Fan ayrı satılan bir fan modeli değil bu soğutucuya özel bir model, baya araştırdım sadece ışıksız olan versiyonunu buldum, açıkcası tek fan yeterli 12 CM ve 2000 RPM e kadar çıkıyor 68-69 CFM de basınç değeri var.
Sağolun.

Ryzen5 3600ü alalı çok olmadı şimdilik işlemciye yüklenmedim. Yazın boşta duran dark freezer x94 ü denemeyi düşünüyorum. TDP değeri 120w olarak göründüğü için yeterli olacağını düşünüyorum.

Merhaba, bu soğutucu için tam oturmuyor diyenler var, çok iyi diyenler var, bende Ryzen 5 3600 için soğutucu bakıyorum, bunun dışında 600tl gibi bir bütçe ile ne önerebilirsiniz?
120mm Sıvı soğutma.

ml
Merhaba, bu soğutucu için tam oturmuyor diyenler var, çok iyi diyenler var, bende Ryzen 5 3600 için soğutucu bakıyorum, bunun dışında 600tl gibi bir bütçe ile ne önerebilirsiniz?
cooler master ml240l rgb

Geri