- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,970
Yeni dlc yayınlayalı o kadar olmadı ubisoftu tanıyosam böyle bir şey yapmazlar yani umarımAC Valhalla bedava verileceğine dair söylentiler var epic tarafından.
Yeni dlc yayınlayalı o kadar olmadı ubisoftu tanıyosam böyle bir şey yapmazlar yani umarımAC Valhalla bedava verileceğine dair söylentiler var epic tarafından.
Kanka steamden alsan da bu launcheri kullanman gerekmiyor mu?Arkadaşlar ubisofttaki oyunu steamde de oynayabiliyor muyuz
Bu liste doğrumuAlıntıyı görüntüle
İndirim ayın 25'ine kadar bitmeyecekse beklemek isteyen arkadaşlar bekleyebilir.
değil kanka sence verirler miBu liste doğrumu
Tamam ayın 25'inde görüşürüz ilk 3 oyun doğru çıktı. Oyun zaten 45 lira.değil kanka sence verirler mi
ilk 3 oyuň doğru çıktıysa çıkabilir kanka o zaman ben alacaktım almayayım bekleyeyim 25ine kadar doğru çıkarsa teşekkür edecem sanaTamam ayın 25'inde görüşürüz ilk 3 oyun doğru çıktı. Oyun zaten 45 lira.
Liste zortladı. Her gizemli oyun günlerinde yaşanan şey.Alıntıyı görüntüle
İndirim ayın 25'ine kadar bitmeyecekse beklemek isteyen arkadaşlar bekleyebilir.
Ben kesin demedim zaten beklemek isteyenler bekleyebilir beklemekten zarar gelmez bence.Liste zortladı. Her gizemli oyun günlerinde yaşanan şey.
Far Cry 6 ve Valhalla'dan belliydi zaten.
BENDE DE VAR SEN BULABİLDİN Mİ NASIL HALLEDECEĞİNİbirde bende 50 ubisoft coin var onu kullanma şansım varmı ben baktım bulamadım bir şey
Kaç coins'in var? %20'lik indirim için minimum 100 Ubisoft Coins'e sahip olmalısın. Eğer 100 ve üzeri coinse sahipsen sepetteyken fiyatta indirim yapılması gerekir normalde.BENDE DE VAR SEN BULABİLDİN Mİ NASIL HALLEDECEĞİNİ