Sigaradan Ceza Yedim Yardım

TheEvoxy

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
60
Sınıfta sigara içiyorlar, ana avrat sövüyorlar dersin huzurunu bozacak davranışlar sergiliyorlar ben çakmakla sıranın plastik kısmını yakmaktan ve sıranın altında bir dal sigara çıkmasından dolayı kamu yerinde tütün mamulleri tüketmek diye para cezası yedim 277 TL 1. si tüketmedim 2. si internetten baktım 69 TL miş bende niye rakam böyle 3. sü 15 yaşından küçüklere idari para cezası kesilemiyormuş ben 14 yaşındayım vergi no falan da yazmıyor kağıtta ben gitsem mal müdürlüğüne ödeyebilir miyim sorgulamayı denedim vergi sitesinden eve gider gitmez bulunamamaktadır diyor vergi kimlik no

Kim yazdi sana cezayi

Sınıfta sigara içiyorlar, ana avrat sövüyorlar dersin huzurunu bozacak davranışlar sergiliyorlar ben çakmakla sıranın plastik kısmını yakmaktan ve sıranın altında bir dal sigara çıkmasından dolayı kamu yerinde tütün mamulleri tüketmek diye para cezası yedim 277 TL 1. si tüketmedim 2. si internetten baktım 69 TL miş bende niye rakam böyle 3. sü 15 yaşından küçüklere idari para cezası kesilemiyormuş ben 14 yaşındayım vergi no falan da yazmıyor kağıtta ben gitsem mal müdürlüğüne ödeyebilir miyim sorgulamayı denedim vergi sitesinden eve gider gitmez bulunamamaktadır diyor vergi kimlik no
cezayı yazan kim ? :D

Seni kandırmışlardır korkutmak için. Var mı bir belge falan cezaya dair.

Ekler

• IMG_20221223_174001.jpg
    IMG_20221223_174001.jpg
    2.9 MB · Hit: 183
okula sigara çakmak niye götürürsün ki içme kardeşim

senin zaten götürmen yasak bende okula bıçak götüreyim o zamn

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk hafta ödersen indirimli olur falan dedi
Sen icmedim sadece bulundurdum diyorsun niye imzaladin ki o zaman?her onune geleni imzaliyormusun

Ceza kısmı saçma, fakat asıl önemli olan kısım arkadaşlarının acizliği değil senin onları örnek verip onlardan bir farkın olmaması. Okulun malına neden zarar veriyorsun? Çakmak sende ne arıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,913
Üyeler
195,201
Son üye
Hasancax
Geri