IP Adresi nasıl değişir

dyexer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
IP Adresi nasıl değiştiricem modemimi değiştirmek lazım interneti felan birtane oyunda moderatör bana kafayı taktı yeni hesap açsam IP me bakııyo banlıyo 2-3 sene önceki olay için kafayı taktı şu IP Adresini nasıl değiştiricem ya

IP Adresi nasıl değiştiricem modemimi değiştirmek lazım interneti felan birtane oyunda moderatör bana kafayı taktı yeni hesap açsam IP me bakııyo banlıyo 2-3 sene önceki olay için kafayı taktı şu IP Adresini nasıl değiştiricem ya
Modeminizi resetleyerek değiştirebilirsiniz

Statik ip ise modeme res atarak yapamazsınız aynı ip ye atacak

dinamik ip alıyorsanız Reset atarak halledebilirsiniz

ip attığına emin misin hwid atıyor olmasın ?

bilmiyorum hocam ban yiyorum hep
Valla diyebileceğim bir şey yok eğer ip adresin değişiyorsa yine ban yiyorsan hwiddir
Ayrıca sabit ip yanlış bilmiyorsam aylık ücreti var otomatik öyle olmuyor harici bir şey yapmadıysanız internete bence yapmadınız yapsanız bilginiz olurdu
Normal stok halde internet sabit ip olarak gelmiyor.

Valla diyebileceğim bir şey yok eğer ip adresin değişiyorsa yine ban yiyorsan hwiddir
Ayrıca sabit ip yanlış bilmiyorsam aylık ücreti var otomatik öyle olmuyor harici bir şey yapmadıysanız internete bence yapmadınız yapsanız bilginiz olurdu
Normal stok halde internet sabit ip olarak gelmiyor.
hocam hww nin çözümü yokmu interneti komple değiştirsemde çözülmezmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,090
Üyeler
197,613
Son üye
FFırat01
Geri