Windows 10 dosyası doğrumu bi bakın

zeuskeydrop

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Merhaba freedos pcye w10 kuruyoruz Microsoft'a kendi sitesinden indiriyorum bu İSO dosyası doğrumu

Ekler

• 16719923357098194815094250643898.jpg
    16719923357098194815094250643898.jpg
    1.6 MB · Hit: 57
Evet sizce kurarbilirmiyim windows çok stresliyim ya
çok kolay istersen anlatayım rufusu indir 2 3 mb bişi flası tak oto algılar zaten flash en az 8 gb olsun rufusu açtıktan sonra pc in mbr mı gpt mi olduğunu öğren internette heryerde var zaten sonra indirdiğin isoyu seç kısmından seç hiçbişeye dkunmadan başlaya bas

çok kolay istersen anlatayım rufusu indir 2 3 mb bişi flası tak oto algılar zaten flash en az 8 gb olsun rufusu açtıktan sonra pc in mbr mı gpt mi olduğunu öğren internette heryerde var zaten sonra indirdiğin isoyu seç kısmından seç hiçbişeye dkunmadan başlaya bas
Benim pc a320 mk rx 6500 xt ryzen5 4500 bu s8stem ne oluyor mrb mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim pc a320 mk rx 6500 xt ryzen5 4500 bu s8stem ne oluyor mrb mi
Mbr

Bişey dicem freedos pcler pres a key falan diyolar benim pc windows yok ama sürekli biosa giriyor ben biostanmi seçeceğim usb flaşh belleği

Son düzenleme:
Kanka ben kurdum windoes ama şöyle bisey varmış flash bellek eskiden kingston du şimdi böyle oldu bide takınca iki tane disk geliyor

Kanka ben kurdum windoes ama şöyle bisey varmış flash bellek eskiden kingston du şimdi böyle oldu bide takınca iki tane disk geliyor
Cccoma_64fre_tr-tr_dv9 oldu

Yok hocam zaten pc hazır stem falan yükledim onun dışında bisey yok pcde oda işte öyle gözüküyor

Steam
Şuan flashın ikiye bölünmüş durumda olmalı. flashını tak. bilgisayar yönetimi aç. depolama-disk yönetimine gel. flash diskinin ismine ve harflerina dikkat et orada göreceksin. Sağ tıkla ve birimi sil de ikisine de. sonra altta tek olarak göreceksin. ayrılmamış birim olarak. Sağ tıkla oraya yeni basit birim de. ilerlersen işlem biter. Son olarak biçimlendir istediğin ismi ver bitsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri