zeuskeydrop
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
evetMerhaba freedos pcye w10 kuruyoruz Microsoft'a kendi sitesinden indiriyorum bu İSO dosyası doğrumuee
rufus ile yazdırcağını biliyomusun
Evet sizce kurarbilirmiyim windows çok stresliyim yaevet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rufus ile yazdırcağını biliyomusun
Stres yapacak bir şey yok rahatlayın ve iso doğru kurulum basit.Evet sizce kurarbilirmiyim windows çok stresliyim ya
çok kolay istersen anlatayım rufusu indir 2 3 mb bişi flası tak oto algılar zaten flash en az 8 gb olsun rufusu açtıktan sonra pc in mbr mı gpt mi olduğunu öğren internette heryerde var zaten sonra indirdiğin isoyu seç kısmından seç hiçbişeye dkunmadan başlaya basEvet sizce kurarbilirmiyim windows çok stresliyim ya
Benim pc a320 mk rx 6500 xt ryzen5 4500 bu s8stem ne oluyor mrb miçok kolay istersen anlatayım rufusu indir 2 3 mb bişi flası tak oto algılar zaten flash en az 8 gb olsun rufusu açtıktan sonra pc in mbr mı gpt mi olduğunu öğren internette heryerde var zaten sonra indirdiğin isoyu seç kısmından seç hiçbişeye dkunmadan başlaya bas
MbrBenim pc a320 mk rx 6500 xt ryzen5 4500 bu s8stem ne oluyor mrb mi
Bişey dicem freedos pcler pres a key falan diyolar benim pc windows yok ama sürekli biosa giriyor ben biostanmi seçeceğim usb flaşh belleğiçok kolay istersen anlatayım rufusu indir 2 3 mb bişi flası tak oto algılar zaten flash en az 8 gb olsun rufusu açtıktan sonra pc in mbr mı gpt mi olduğunu öğren internette heryerde var zaten sonra indirdiğin isoyu seç kısmından seç hiçbişeye dkunmadan başlaya bas
Kanka ben kurdum windoes ama şöyle bisey varmış flash bellek eskiden kingston du şimdi böyle oldu bide takınca iki tane disk geliyorçok kolay istersen anlatayım rufusu indir 2 3 mb bişi flası tak oto algılar zaten flash en az 8 gb olsun rufusu açtıktan sonra pc in mbr mı gpt mi olduğunu öğren internette heryerde var zaten sonra indirdiğin isoyu seç kısmından seç hiçbişeye dkunmadan başlaya bas
Cccoma_64fre_tr-tr_dv9 olduKanka ben kurdum windoes ama şöyle bisey varmış flash bellek eskiden kingston du şimdi böyle oldu bide takınca iki tane disk geliyor
sorun yok devam.Kanka ben kurdum windoes ama şöyle bisey varmış flash bellek eskiden kingston du şimdi böyle oldu bide takınca iki tane disk geliyor
Cccoma_64fre_tr-tr_dv9 oldu
Ben bunu nasıl kingston yapçamsorun yok devam.
format at işini hallet yaparsın sonra.Ben bunu nasıl kingston yapçam
Yok hocam zaten pc hazır stem falan yükledim onun dışında bisey yok pcde oda işte öyle gözüküyorformat at işini hallet yaparsın sonra.
SteamYok hocam zaten pc hazır stem falan yükledim onun dışında bisey yok pcde oda işte öyle gözüküyor
Şuan flashın ikiye bölünmüş durumda olmalı. flashını tak. bilgisayar yönetimi aç. depolama-disk yönetimine gel. flash diskinin ismine ve harflerina dikkat et orada göreceksin. Sağ tıkla ve birimi sil de ikisine de. sonra altta tek olarak göreceksin. ayrılmamış birim olarak. Sağ tıkla oraya yeni basit birim de. ilerlersen işlem biter. Son olarak biçimlendir istediğin ismi ver bitsin.Yok hocam zaten pc hazır stem falan yükledim onun dışında bisey yok pcde oda işte öyle gözüküyor
Steam
GPT daha iyi diye biliyorum ben