1 yıldır kullanıyorum. Benim için "çöp" olarak adlandırabileceğim laptopumda oyunları rahatça oynamak çok iyi. Fakat cd Project güncelleme ile optimizasyonu yok ettiGeforce now mantıklımı ya. Sadece oyun. Bana hiç mantıklı gelmiyor.
Oyun oynamak isteyip kötü bilgisayarı olanlar için mantıklı tabii ki. Tüm üst seviye oyunları oynayabiliyor.Geforce now mantıklımı ya. Sadece oyun. Bana hiç mantıklı gelmiyor.
Yani evet ama hiç ısınamadımOyun oynamak isteyip kötü bilgisayarı olanlar için mantıklı tabii ki. Tüm üst seviye oyunları oynayabiliyor.
Hocam siz o pcye çöp mü diyorsunuz?1 yıldır kullanıyorum. Benim için "çöp" olarak adlandırabileceğim laptopumda oyunları rahatça oynamak çok iyi. Fakat cd Project güncelleme ile optimizasyonu yok etti
Veriyor zatenŞu geforce now' ı bir seviye ileriye taşıyıp 60fps üzeri değerler verebilirseler o zaman işin rengi değişir.
Evet benim için "çöp"Hocam siz o pcye çöp mü diyorsunuz?
Vermiyor max 60fps görüntü alıyorsun.Veriyor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet benim için "çöp"
Benim için sıkıntı değil zaten 60hz laptop. En azından oyunu 60fps oynayabiliyorumVermiyor max 60fps görüntü alıyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyunda 500 fps bile alsan sana gelen görüntü 60fps
ben anlamadım dediğinizi üst seviye bilgisayarda fps fazla almak için ayar yapıyorsunuz ama size gelen görüntü halen 60 fpsBenim için sıkıntı değil zaten 60hz laptop. En azından oyunu 60fps oynayabiliyorum
Hz ile ilgili değil mi bu? Mesela 120fps görüntü alsam internet çok fazla isterben anlamadım dediğinizi üst seviye bilgisayarda fps fazla almak için ayar yapıyorsunuz ama size gelen görüntü halen 60 fps