tunazadeeq
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 929
1k cıvarı butce var oyun ıcın lazım psu olmasa da olur adam gıbı sogutması olan bı kasa tesekkurler
1K oyun için kasa bulursanız haber edin bende alayım. Zor bulunur 1K civarına en az 3-4K yapmanız lazım onu.1k cıvarı butce var oyun ıcın lazım psu olmasa da olur adam gıbı sogutması olan bı kasa tesekkurler
Boş kasadan bahsetmiyor mu arkadaş1K oyun için kasa bulursanız haber edin bende alayım. Zor bulunur 1K civarına en az 3-4K yapmanız lazım onu.
Boş kasadanmı bahsediyor ben direkt normal masaüstü sistem anladım eğer boş kasa arıyorsa bulur. Ama önerim yok.Boş kasadan bahsetmiyor mu arkadaşneden zor bulunsun
usta 1.5kMSI m100r filan bakabilirsin 100r
boş kasa usta 1k ne alıyonBoş kasadanmı bahsediyor ben direkt normal masaüstü sistem anladım eğer boş kasa arıyorsa bulur. Ama önerim yok.
bunu görmüştüm, umarım sende direkt görüp atmadın![]()
Gameforce Cold 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gameforce Cold 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gameforce Cold 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.221,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Full mesh bu bütçede başka pek bir alternatifin yok ki zatenbunu görmüştüm, umarım sende direkt görüp atmadın
usta elde kalmayacak kasa lazım zaten pcyı 5.3kya topladım 2 3k kasaya verememFull mesh bu bütçede başka pek bir alternatifin yok ki zatenGeneline bakarsak malzeme kalitesi geride kalıyor. Geçen ikinci sisteme şunu aldım mesela bir kaç gün sonra bi parçası elimde kaldı: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...microatx-oyuncu-kasasi-fiyati,1982014499.html
emin misin usta![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Dediğim gibi çoğunluğu birbirinin kopyası zaten.usta elde kalmayacak kasa lazım zaten pcyı 5.3kya topladım 2 3k kasaya veremem