A320M PRO M2 DESTEĞİ

Tomhardyx

80+
Reaksiyon skoru
76
Merhaba anakart im da M2 desteği yok diye biliyorum anakart im MSI a320m pro modeli m2 SSD alıp takabilir miyim takılırsa da anakart yazma hızı kadar mı yazar yoksa hiç takılmaz mı Bilgi almak istiyorum da ?

Merhaba anakart im da M2 desteği yok diye biliyorum anakart im MSI a320m pro modeli m2 SSD alıp takabilir miyim takılırsa da anakart yazma hızı kadar mı yazar yoksa hiç takılmaz mı Bilgi almak istiyorum da ?
M2 desteklemiyor

M.2 slotu yok.

PCIe to M.2 adaptör alabilirsin ama mantıklı değil. Tam hız olan PCIe 3.0 x4 hızında çalışsın istiyorsan ekran kartını taktığın PCIe x16 slotuna takman gerekiyor, bu durumda da zaten ekran kartı takamıyorsun. PCIe x1 slotuna taksan PCIe 2.0 x1 hızında çalışacak, o da zaten SATA III hızıyla neredeyse aynı. Onun yerine gidip SATA SSD almak daha mantıklı veya eğer illaki M.2 SSD takacaksan anakart değiştir.

maalesef takamazsın. Sata ssd alabilirsin, edit vs yapmıyorsan m2 ile farkını anlamazsın bile. Ama eğer bütçe varsa anakartını satıp ufak bir ekleme ile b450 anakart alabilirsin. m2 desteği oluyor çoğu b450 anakartta.

maalesef takamazsın. Sata ssd alabilirsin, edit vs yapmıyorsan m2 ile farkını anlamazsın bile. Ama eğer bütçe varsa anakartını satıp ufak bir ekleme ile b450 anakart alabilirsin. m2 desteği oluyor çoğu b450 anakartta.
Aydınlatiginiz için teşekkür ederim beyler sağolun yeni yılınız kutlu olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,321
Üyeler
189,594
Son üye
JustEfe13
Geri