ram i taktım ama performans artmadı

zaten cs 8 gb ram de maksimum verim alırsın 16 gb da 8gb gibi olur zaten maksimumdasın

Gençler haklısınız ama belki ram frekansı düşmüştür 2. rami takınca, bu arada harbiden biraz da olsa fps artışı olur yani, sonuçta dual channel açılıyor eğer işlemci ryzen se belirgin bi fark olması gerekiyor. Ram frekansını bir kontrol etmeni öneririm.

Muhtemelen ikinci ramden sonra mhz düşüşü oldu çünkü ben de 8 den 16 ya çıktığımda yüzde 10 gibi fps artışı olmuştu

Gençler haklısınız ama belki ram frekansı düşmüştür 2. rami takınca, bu arada harbiden biraz da olsa fps artışı olur yani, sonuçta dual channel açılıyor eğer işlemci ryzen se belirgin bi fark olması gerekiyor. Ram frekansını bir kontrol etmeni öneririm.
Teşekkür ederim nihayet beni anlayan birisi

Biostan ramlerin hızını yükselttin mi ?

Ramların hızı kaç görünüyor, normalde ramler kaç mhz, anakartınız kaç mhz destekliyor, dual görünüyor mu biosta?

Ramların hızı kaç görünüyor, normalde ramler kaç mhz, anakartınız kaç mhz destekliyor, dual görünüyor mu biosta?
3200mhz görünüyor ankartta 3200mhz anakart 4133 mhz kadar çıkabliyor (overclock la)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri