Intel 13400F Gaming.gen.tr 5199TL

Trifact

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,670
intel sanırım orta segmenti bitirmeyi kafaya koymuş. orta segment cebi üzmeyen alıcısını memnun eden bir segment değil miydi ya intel amca :)

kanka link de koysaydın iyi olurdu, ayrıca oyun hediyesi kampanyası duruyor mu hala

kanka link de koysaydın iyi olurdu, ayrıca oyun hediyesi kampanyası duruyor mu hala
kanka bu işlemci yeni piyasaya sürüldü ne oyunu daha yeni fiyatları gördüm gaminggentr'de gördüğüm gibide şoke oldum 5200 bandında XX400F segment fiyat görüyorum hayatımda ilk defa :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2959tl ama
100 giriş seviyesi diycem de bilmiyom kanka testlerine hiç bakmadım

bir şey sorcam aga 13.nesil işlemcilerin testleri henüz yokken neden piyasada satışa sunulmuş ?

Hangi amd işlemciye rakip tam olarak belli mi?

100 giriş seviyesi diycem de bilmiyom kanka testlerine hiç bakmadım

bir şey sorcam aga 13.nesil işlemcilerin testleri henüz yokken neden piyasada satışa sunulmuş ?
hiçbir fikrim yok ve fiyatları biraz şişik geldi giriş ve orta segment bu fiyat bandında.

Gaming.gen'in tottosundan uydurma fiyat gibi geldi. Selefinden %50 pahalıya koymuşlar. İntel maks %15 bilemedim, %20 zam yapar. %20 zamlı olsa 4100Tl olmalı ki orta segmentin giriş işlemcisi için yine de pahalı. Ryzen 5 5600 ya da İ5 12400F devam.

13600k 7kya satılıyorken 13400f 5k olmaz

Kaç Çekirdek bu?
4 çekirdek 8 izlek galiba. bu fiyatlar umarım mağazaların garip fiyatlandırmaları değildir çünkü ryzen 5000 ve intel 12. nesil olduğu gibi piyasaya oturur yada onlarında fiyatı şişer.

Geri