deneme sonrası 0 moral

GörkemW

80+ Silver
Reaksiyon skoru
906
arkadaşlar merhaba bugün 3d nin altın karma denemesini çözdüm ve patladım süre yetişme fen çözemedim mattada 8-5 yapabildim süreden dolayı ve moralim çok bozuk tyt matta konu kısmını bitirmiştim.Ne yapmalıyım normalde ayt ye başliıcaktim :(((((((

arkadaşlar merhaba bugün 3d nin altın karma denemesini çözdüm ve patladım süre yetişme fen çözemedim mattada 8-5 yapabildim süreden dolayı ve moralim çok bozuk tyt matta konu kısmını bitirmiştim.Ne yapmalıyım normalde ayt ye başliıcaktim :(((((((
basit bir deneme çözüp moralini yükseltemeye çalış unutma henüz 5 ay daha var
asıl kaybeden her zaman pes edendir sen pes etme

Daha süren var vazgeçmemelisin.

Kaybettiğinizde değil, vazgeçtiğinizde yenilirsiniz.

- İmparator Fatih Terim

Tyt netleri çok çalkantılı olur eğer çalışmaya devam edersen bir anda çok yükseleceksin mart ayı nisan ayına kadar çalışmayı bırakma devam et emeğinin karşılığını alacaksın

Tyt netleri çok çalkantılı olur eğer çalışmaya devam edersen bir anda çok yükseleceksin mart ayı nisan ayına kadar çalışmayı bırakma devam et emeğinin karşılığını alacaksın
Ayt başlamam lazim tyt yi de yanında goturmem cok zor olur geomtri de var

Kafana takarsan daha kötü ilerlersin.
Altı üstü bir deneme zaten netlerin Nisan Mayıs ayı gibi artacak. :D

Kafana takarsan daha kötü ilerlersin.
Altı üstü bir deneme zaten netlerin Nisan Mayıs ayı gibi artacak. :D
yani ne yapmam gerekiyor tekrarlara mı başlıyayım ya da ne bililm kafam çok karıştı

Ağır bir yayın evidir bu yüzden çok takma diyecegim ama durumun bir tık kötü duzeltmen lazim

yani ne yapmam gerekiyor tekrarlara mı başlıyayım ya da ne bililm kafam çok karıştı
Yanlışlarını gözden geçir daha önünde kocaman bir 6 ay var.
Problem ve Paragraf çözmeye devam. AYT ve TYT çalışma günlerine ayır programını.

Yanlışlarını gözden geçir daha önünde kocaman bir 6 ay var.
Problem ve Paragraf çözmeye devam. AYT ve TYT çalışma günlerine ayır programını.
mert hocadan gidiyorum tyt konu bitti matta da işte..... Ben hergün çözüyorum zaten paragraf problem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağır bir yayın evidir bu yüzden çok takma diyecegim ama durumun bir tık kötü duzeltmen lazim
Nasıl yapabilirim işte onu soruyorum

tyti boş ver kanka nankördür ayt başla

Geri