Yardım Laptoba 2 monitör takmak istiyorum aynı anda bunun için ne kullanabilirim??

koiosouz

80+
Reaksiyon skoru
16
Toplam 2 monitörüm var ikisinide çalıştırmak istiyorum aynı anda nasıl bir dönüştürücü lazım olabilir bilgisayarım destekliyo mudur?

https://ty.gl/f44mqyl3bg

Bilgisayarım bu Acer bir tane HDMI girişini doldurdum usb ve type c girişi var bi tane type c dönüştürücü denemiştim olmadı ya bozuktu yada desteklemiyordu ne önerebilirsiniz?

hdmi girişinden monitör bağlayabilirsin, type c girişi varsa oradan da monitör bağlayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca hdmi çoğaltıcılar da var ama ne kadar sağlıklı çalışıyor bilmiyorum

Arkadaşımda da i3 540 var r7 240 6 ram 120 sata var bı de HDD var her yere monitör her yere fan takmak istiyor abi ne gerek var diyorum yayın mi acican .d

Arkadaşımda da i3 540 var r7 240 6 ram 120 sata var bı de HDD var her yere monitör her yere fan takmak istiyor abi ne gerek var diyorum yayın mi acican .d
Kanka yazılım geliştiriyorum bazen sığamadığım oluyor aşırı gereklimi ölür müyüm ölmem ama varken kullanmak isterim tabii ki

hdmi girişinden monitör bağlayabilirsin, type c girişi varsa oradan da monitör bağlayabilirsin

ayrıca hdmi çoğaltıcılar da var ama ne kadar sağlıklı çalışıyor bilmiyorum
Hdmı çoğaltıcı aynı görüntüyü veriyomuş kanka type c benim ki işe yaramıyomuş sanırım.

Kanka yazılım geliştiriyorum bazen sığamadığım oluyor aşırı gereklimi ölür müyüm ölmem ama varken kullanmak isterim tabii ki

Hdmı çoğaltıcı aynı görüntüyü veriyomuş kanka type c benim ki işe yaramıyomuş sanırım.
Sanırım thunderbolt destekli olması gerekiyor

Senin işine yarıyor eyvallah

media mark veya teknosada hdm çoklayıcı veya dvı vs hdmı veya dvı vs vga veya bir çok parameterde dönüştürücüler var en iyisi hdmı ondan sonra dvı devam eder

media mark veya teknosada hdm çoklayıcı veya dvı vs hdmı veya dvı vs vga veya bir çok parameterde dönüştürücüler var en iyisi hdmı ondan sonra dvı devam eder
Hdmı çoklayıcı arkadaşım dediğine göre aynı görüntüyü veriyomuş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri