Çözüldü✓ Laptopumda dp girişi yok ve 2k 180 hz monitör bağlamak istiyorum 2 adet

nomand05

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamün aleyküm değerli arkadaşlarım. Bir derdim var. Acer nitro 5 r7 6800h rtx 3060 kullanıcısıyım ve laptopuma 2 monitör bağlamak istiyorum 2 side 2k ve 180 herz üstü
Laptopumda sadece 1 tek hdmı girişi var ve bir de type -c. Bu işten hiç anlamadığımdan dolayı yardımınızı istiyorum ne yapmam lazım,ne yapabilirim. İnternette hdmı girişini dp ye dönüştürücü gördüm işte ne bileyim type-c yi dp ye dönüştürücü gördüm ama 2 k görüntümü ve 180 üstü herzi mi alabiliyormuyum öyle bilgim yok o yüzden hata yapmak istemedim sizlere danışmak istedim. En kötü oyun oynuyacağım ana monitörü dp ye çevirip 2k 180 herz alabilirsem hdmı girişiyle diper monitörü yan monitör kullanayım diyorum 120 herz yeter diye düşündümde valla yardımcı olup akıl verirseniz çok mutlu olurum.

laptopunun type c görüntü çıkış desteği var mı diye bak epeyden falan modelini tam bilmediğimden bakamadım şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve mobil 3060 2 tane 2k monitörle biraz işkence çeker oyun falan oynarsan

laptopunun type c görüntü çıkış desteği var mı diye bak epeyden falan modelini tam bilmediğimden bakamadım şuan

Dostum victus 16 r0009nt modeli kullanıyorum. 4070 laptopa HDMI 2.1 üzerinden 2k da 165 Hz alabilirim diye düşünüyorum. PC HDMI 2.1 destekliyor monitör de HDMI 2.1 destekliyor dellin 27 inç 2k olan modeli sizce 2k da zorlanma olur mu yoksa 1080p ye mi yönelmeliyim.

Biraz değil baya işkence hemde, bende 4050 var ona rağmen tek monitör kullanıyorum

Dostum victus 16 r0009nt modeli kullanıyorum. 4070 laptopa HDMI 2.1 üzerinden 2k da 165 Hz alabilirim diye düşünüyorum. PC HDMI 2.1 destekliyor monitör de HDMI 2.1 destekliyor dellin 27 inç 2k olan modeli sizce 2k da zorlanma olur mu yoksa 1080p ye mi yönelmeliyim.
zorlanmadan kaldırır 8gb vramden biraz sorun yapabilir ama çoğu oyunu highda oynarsın

Hocam daha monitörleri almadım masaüstüne geçmeyi düşünüyorum o yüzden almışken ikisini de güzel alayım da masaüstüne geçtiğinde Bir daha para harcamayayım diye düşünüyorum yok o yüzden daha monitörleri almadım O zaman tek monitöre düşürebilirim Ama tek monitörü de 2K da sıkıntı çekmeden 180 herz 200 herz alabilir miyim acaba ne yapmam lazım yani Araya bir dönüştürücü mi koyuyoruz type'c den mi alıyoruz nereden öğreneceğim onu da tam bilmiyorum.2 k da fazla derseniz masaüstünde yan monitör olarak kullanacağım monitörü 1080 p 160 herz düşünüyodum onumu alayım

Geri