Xdrive Vs Hawk Seçimi

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
745
Arkadaşlar merhaba kısaca bahsedeceğim 1 haftadır koltuk arayışındayım ve şu anda 2 model arasında kaldım.

Hawk v1-2-3-5-6 (v2 alacağım gibi) 3700₺ (artiyeten taksitle alacağım için vade farkı olacak)

xDrive sancak 3000₺ (vadesiz 6 taksit)

Benim boy/kilo 1.85-85
Hawk Max: 1.90-110
xDrive Max: 1.80-100

Aradaki yaklaşık 1000₺ fiyat farkına sizce değer mi?
Ne yapmamı önerirsiniz kullanıcı yorumu vs bekliyorum çok teşekkür ederim

xdrive kullandım belli bir süre tavsiye ederim arkadaşımda hawk kullandı belli sorunlar yasadı ama yardımcı oldular her defasında

xdrive kullandım belli bir süre tavsiye ederim arkadaşımda hawk kullandı belli sorunlar yasadı ama yardımcı oldular her defasında

Teşekkürler aklımda Xdrive var çünkü bu zamanda 1000₺ az bir para değil ve farklı şeylerde alıcam.
Öte yandan sizlerin yorumlarına dikkat ederek karar vermek istiyorum.

xdrive magazasina gitmeni tavsiye ederim butun modellere bakarsin ben kasirga modeli aldim gunde pc basinda 12 15 saat geciriyorum hawk aldim geri iade ettim

xdrive magazasina gitmeni tavsiye ederim butun modellere bakarsin ben kasirga modeli aldim gunde pc basinda 12 15 saat geciriyorum hawk aldim geri iade ettim

Bulunduğum yerde maalesef mağazası yok

kac saat pc basindasin

xdrive firtina kumas modeli al 8 saati gecerse kasirga baska modellere bakmani tavsiye etmem

Hocam bu dediğiniz koltuklar şuanda 5 Bin civarı okadar bütçem asla yok

xdrive 15'li kırmızı olanını kullanmıstım gayet rahat iş görür
aradaki farka değmez diye düşünüyorum

Xdrive önermem hiç profesyonel değiller müsteri hizmetleri kısmında. Ben hawk kullanıyorum herkese de öneriyorum. Xdrive koltukta problem olunca para istiyor burada birisi hatta thhye falan verdi de öyle kazandı

Xdrive önermem hiç profesyonel değiller müsteri hizmetleri kısmında. Ben hawk kullanıyorum herkese de öneriyorum. Xdrive koltukta problem olunca para istiyor burada birisi hatta thhye falan verdi de öyle kazandı

Hocam 1k fiyat farkı ve kumaş kirlenmesini göz önüne alıyorum, bilemedim yanş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,881
Üyeler
199,241
Son üye
metin376

Geri