Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bios flashback olmadan o iş sıkıntı ya ürünü al gelsin garantiye yolla garantiden gelsin felan bildiğiniz yöntem var mı ? 12.nesil takmadan mesela vatandan alsam anakartı orada yaptırtabiliyor muyum ?
Olabilir, bir ara sor derim. Ama güncel anakartlarda flashback var hep ya.

Ya anakart konusunda biraz bilgisizim nasıl bakılıyor olup olmadığına fotoğraflardan tam anlaşılmıyor
Bios update şart diye konusulmus ama hangi anakarti alacagini soylememissin.13. Nesille beraber cikan anakartlarda bios update gerekmez diye biliyorum

Ya anakart konusunda biraz bilgisizim nasıl bakılıyor olup olmadığına fotoğraflardan tam anlaşılmıyor
maks 3000tl ayırabilirim anakarta var mı bildiğin

Şunu paylaştılar bugün forumda. 3200 TL'ye iyi bence.

Bios update şart diye konusulmus ama hangi anakarti alacagini soylememissin.13. Nesille beraber cikan anakartlarda bios update gerekmez diye biliyorum
bütçem 3000tl dostum bildiğin varsa anakart farketmez m2 olsun yeterli benim için fazla bir beklentim yok anakart konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunda bios flashback tuşu var mı mesela ?
1673031076449.png

Fotoğrafta mesela görünmüyor o yüzden demiştim.

bütçem 3000tl dostum bildiğin varsa anakart farketmez m2 olsun yeterli benim için fazla bir beklentim yok anakart konusunda

Alıntıyı görüntüle
O butcede b660 alirsin muhtemelen onlardada bios update sart evet bios flashback tusu hep orda olmuyor bazen anakartin ustunde oluyor kendi sitesinden bakmak lazim varmi yok mu

Arkadaslar selam cok dusuk butceli ve az da olsa duzgun burada kulaklik ne var ve kaca dusse alinir sizce.

Alıntıyı görüntüle
1673031175533.png

Sitesinde var görünüyor. Ama fotoğraflarda göremedim :D

O butcede b660 alirsin muhtemelen onlardada bios update sart evet bios flashback tusu hep orda olmuyor bazen anakartin ustunde oluyor kendi sitesinden bakmak lazim varmi yok mu
Bios update işi biraz sıkıntı gibi geliyor
Alıntıyı görüntüle

Sitesinde var görünüyor. Ama fotoğraflarda göremedim :D
Sizce ne yapayım bilemedim :D :D

Eyvallah :D bu anakart aklımda kalsın i5 yakalarsam bunu alırım

B550 Aorus Elite V2'i 3400'e aldım diye üzülüyordum o fiyatlara düşer diye B550-F ama gerçekten üzücü bir indirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,685
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri