iyi yapmışsın sapphire olanı 4.800 felandı 3-4 gün önceRx 6600 ü 5000 TL'ye aldım yanlış mı yaptım sizce?
@Ckribrahim iade edeyim mi sence daga la iyisini bulur muyumRx 6600 ü 5000 TL'ye aldım yanlış mı yaptım sizce?
Bende aldım hocam açıkçası aklımda 6700 vardı ama yılbaşından önce aradan çıksın dedim 1800 TL fark var 6700 le çok değil ama parça eksiğim çok para lazım 6600 kötü bir kartta değilRx 6600 ü 5000 TL'ye aldım yanlış mı yaptım sizce?
RX 6600 daha ucuza sapphire bulursun ama XFX daha iyi. Sapphire fiyatlarıda artıyor zaten bence kalsın iade etme.@Ckribrahim iade edeyim mi sence daga la iyisini bulur muyum
Ben o işlemciden çok umutluyum.i5 13400f nasıl dostlar ?
4500 bandında olursa kapılır bence
5 çıkış fiyatı 6ya koymuş çakallar
Şeyi sorucam 13.nesil alıcam onu bekliyordum 3 4 aydırBen o işlemciden çok umutluyum.
Şu an için emin değilim ama galiba BIOS update şart.Şeyi sorucam 13.nesil alıcam onu bekliyordum 3 4 aydır
Anakart olarak ne öneririsin bios güncellemesine dikkat etmek lazım elimde 12.nesil yok 13.nesil destekleyen uygun fiyatlı anakart bakıyordum ama ?
Bios flashback olmadan o iş sıkıntı ya ürünü al gelsin garantiye yolla garantiden gelsin felan bildiğiniz yöntem var mı ? 12.nesil takmadan mesela vatandan alsam anakartı orada yaptırtabiliyor muyum ?Şu an için emin değilim ama galiba BIOS update şart.