Evde Kol Kası Nasıl Yapılır?

Gjhnffkfv

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar ben sadece evde şınav mekik ve dambıl ile çalışarak biceps ve triceps kol kası nasıl yapabilirim? Boy: 180 cm Kilo: 65 KG Yaş: 16. yani şu an zaten çok az kas var ama çok az derecede yani. Yani düzenli olarak 5 kg dambıl kaldırıp şınav ve mekik çekerek kaç ayda baya bir kol kası büyütebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar ben sadece evde şınav mekik ve dambıl ile çalışarak biceps ve triceps kol kası nasıl yapabilirim? Boy: 180 cm Kilo: 65 KG Yaş: 16. yani şu an zaten çok az kas var ama çok az derecede yani. Yani düzenli olarak 5 kg dambıl kaldırıp şınav ve mekik çekerek kaç ayda baya bir kol kası büyütebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ev egzersizleri adlı uygulama güzel. Tavsiye edebilirim

YouTube'dan bakabilirsin çok güzel hareketler var dambıl ile 4-5 aya fln güzel olur iyi çalışırsan

5kg yeterli değil

dumbbell ile çalışırsan bence büyütebilirsin youtube'dan hareketlere bak düzenli olarak uygula hareketleri yavaş ve formu doğru şekilde yapmaya dikkat et gelişirsin.

Peki sence kaç kg olması gerekir? 5 KG’yi bile zor kaldırıyorum. 🤣😂
5kg gayet yeterli kardeşim ilk seviyede 5kg ile 4x12 tarzı çalış bence güzel gelişirsin 7-7-7 taktiği vardı oda güzel hasar veriyor bicepse bi araştır

Panzeri zamanı evde kas yapalım hayaliyle 80 kiloluk halter seti satın aldım. Youtubeda ağır sağlam diye bir kanal var 5x5 programina başladım ama öyle düzenli yapmıyordum ben çok aksatiyordum. 1-2 hafta yaptim. Baya etkisini gördüm. 5 kilo dambil ile zor biceps calisiyordum o aralar 15 kiloya kadar çıkardım. Toplam 30 kilo biceps yapiyordum. Etkisini gördüm derken hatlar kesinleşti kasların görüntüsü ortaya çıktı. Ama eğer devam etseydim gerçekten oluyordu bende o motivasyon yok maalesef biraktim.

Zorladığın sürece patatesle bile büyütürsün kardeşim.

186 boy 60 kilo 25 yaşındayım bende evde spor yapıyorum 5kg ile yapıyorum artık hafif gelmeye başladı 10kg ya geçmem lazım benimde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,567
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri