şiddetli baş ağrısı ve ateşe evdeki yönetmlerle ne yapılır

Berke123

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
531
sağlık ocağındaki doktor klasiktir ibucold c yazdı gönderdi ama çok bi etkisi olmadı kimliğim bende değil o yüzden hastane opsiyonu da olmaz ne yapabilirim sürekli kafamı her çevirdiğimde bir baş ağrısı ve sadece ilaç içtiğimde düzelen üşüme hissi devam ediyor 2 gündür

Bendede aynı rahatsızlıklar vardı, ateş 2 gün sürdü herhangi bir ilaç almadım ve geçti. Şu an durdurulamaz derecede burun akıntım var iyileşmeye çalışıyorum, geçmiş olsun.

mandalina kabuğunu hafif sıkınca çıkan o Sugibi şeyi kokla baş ağrısına iyi geldiği yazıyordu bi ara okumuştum faydası olurmu bilmiyorum

Bendede aynı rahatsızlıklar vardı, ateş 2 gün sürdü herhangi bir ilaç almadım ve geçti. Şu an durdurulamaz derecede burun akıntım var iyileşmeye çalışıyorum, geçmiş olsun.
sağol, bu durum da sınav haftasına denk geldi bir de doktor rapor yazmıyor orası ayrı

Tavsiye etmemekle beraberi baktın geçmedi Parol veya Minoset iç kanka, analjezik olarak iş göreceklerdir

Tavsiye etmemekle beraberi baktın geçmedi Parol veya Minoset iç kanka, analjezik olarak iş göreceklerdir
son 2 gündür yaklaşık 5 kere fln parol içtim kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mandalina kabuğunu hafif sıkınca çıkan o Sugibi şeyi kokla baş ağrısına iyi geldiği yazıyordu bi ara okumuştum faydası olurmu bilmiyorum
portakal da aynı işlevi görür mü :D

sağlık ocağındaki doktor klasiktir ibucold c yazdı gönderdi ama çok bi etkisi olmadı kimliğim bende değil o yüzden hastane opsiyonu da olmaz ne yapabilirim sürekli kafamı her çevirdiğimde bir baş ağrısı ve sadece ilaç içtiğimde düzelen üşüme hissi devam ediyor 2 gündür
kağıt havluyu ıslatıp uzanarak alnına koyabilirsin çok nine tekniği gibi gözükebilir ama işe yarayabilir. Ben genellikle baş ağrısında uygularım az biraz dindirir.

ateş için dereceyi ölçün 40 üzerine çıkmasın ve ateşi düşürmek için ılık su ile duş alabilirsin
ateş ilk zamanlar o civarda çıkıyordu ama şu an 37lerde yine de anlamadığım şekilde sürekli bir üşüme hissi yataktan çıkmak için ilaç içiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya portakal kabuğu ya da parol etkisini gösteriyor hafiften geçmeye başladı ama parolu 2 saat önce içtim bu kadar geç etki etmez herhalde

Son düzenleme:
1 hafta burun baş göz rahatsızlığı 1 hafta öksürük krizi. Yeni tip virüs özelliği.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,183
Üyeler
193,287
Son üye
amdkiller
Geri