PsychoBeatS
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Mikrofonu kaliteli sorun çıkartmıcak bir kulaklık arıyorum sizce hangisi istediklerimi karşılar yorumunuz nedir?
Oyun için alacaksanız Cloud llMikrofonu kaliteli sorun çıkartmıcak bir kulaklık arıyorum sizce hangisi istediklerimi karşılar yorumunuz nedir?
Oyun için ama mikrofona önem veriyorum biraz da artics novanın mik nasılOyun için alacaksanız Cloud ll
Oyun için ama mikrofona önem veriyorum biraz da artics novanın mik nasıl
Oyun için ama mikrofona önem veriyorum biraz da artics novanın mik nasıl
Sence kral?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mikrofonu kaliteli sorun çıkartmıcak bir kulaklık arıyorum sizce hangisi istediklerimi karşılar yorumunuz nedir?
steel seriesSence kral?
Tek jak olması sıkıntı gibi bnm kasa da 2 ayrı jak girişi varsteel series
Ben cloud 2 kullanıyorum memnunum sesin net temiz mi ve oyun performansı nası
Mikrofon kalitesi iyi gürültü engelleme özelliği var dış sesleri almıyor karşıya temiz ses gidiyor sohbet etmek için yeterli sonuçta yayın yapmak için almıyorsunTek jak olması sıkıntı gibi bnm kasa da 2 ayrı jak girişi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisinin de mic'i iyi ama Nova'nın biraz daha üstünlüğü var diyebiliriz. Oyun içinse kesinlike Cloud ll alınOyun için ama mikrofona önem veriyorum biraz da artics novanın mik nasıl
Cloud core hakkında bilgin var mıİkisinin de mic'i iyi ama Nova'nın biraz daha üstünlüğü var diyebiliriz. Oyun içinse kesinlike Cloud ll alın